Borsten vergroten met pillen en crème

artikel-borstenvergroten-pillen header

Borsten vergroten met pillen en crème

Veel Aziatische vrouwen hebben kleine borsten en willen graag hun borsten verbeteren zodat ze groter worden en meer buste vertonen. Dit komt mede doordat zij denken dat vrouwen met grote borsten meer sexy zijn en beter in staat zijn om een partner te vinden.

Sinds 1992 is er een enorme toename van plastische chirurgie in de Aziatische landen en Amerika. Dit is gemeld door het Amerikaanse platform van plastisch chirurgen.

Kortom een eerste signaal van de vraag naar grotere borsten bij vrouwen.

Als een vrouw niet via plastische chirurgie haar borsten wil vergroten maar op natuurlijke wijze, dan is het belangrijk te weten hoe borsten zich ontwikkelen. Borstontwikkeling is een gevolg van de hormonenhuishouding van een vrouw.

Dus veel van de natuurlijke borstvergroting producten is gebaseerd op planten die die vrouwelijke lichaamseigen hormoon nabootst of ondersteund. En hoewel de moderne geneeskunde ontkent dat het mogelijk is om uw borsten op natuurlijke wijze te vergroten, zijn er inmiddels overtuigende aantallen van ervaringen die laten zien dat dit wel degelijk mogelijk is.

Natuurlijke borstvergroting voeding

Borsten bestaan voornamelijk uit melkkanaaltjes, borstklierweefsel en vet. Het wordt daarom aanbevolen om ervoor zorg te dragen dat er voldoende vet in uw borsten blijft, waardoor ze rond, stevig en vol blijven. En hoewel er geen specifieke voedingen zijn die dit vet in uw borsten aanvult, is er wel bekend dat er voeding is dat in combinatie met borst vergrotende supplementen juist wel die werking geeft.

Natuurlijke borstvergroting massage

Een aanbevolen, misschien wel essentiële, manier om uw borsten te vergroten is door middel van massage. Velen zeggen dat massage de bloedtoevoer en circulatie stimuleert, wat helpt om nieuw borstklierweefsel te ontwikkelen en bepaalde giftige stoffen af te vloeien.

 

borstmassage 

 Borstvergroting crème

Borstvergroting crèmes, serums, spray, masker hebben allemaal de eigenschap dat deze door middel van massage worden aangebracht. Afhankelijk van het product, zullen deze diep in de huid doordringen en daardoor de groei van borstcellen stimuleren. Door de samenstelling van deze producten zal ook de borsthuid gladder en strakker worden, meer elastisch en in veel gevallen de borsten gaan liften.

Hoewel dit zelden voorkomt, kunnen bepaalde vrouwen allergische reacties krijgen, het valt aan te raden om dan te stoppen.

De werking van bovengenoemde middelen kan tijd vragen, hoewel dit sterk afhangt van de kwaliteit van het product en haar specifieke kenmerken. Zo zijn er serums die zo sterk werken, dat u werkelijk binnen 2 a 3 dagen kunt voelen dat uw borsten al iets harder worden.

Borstvergroting pillen of capsules

Natuurlijke borstvergroting pillen zijn vaak uit dezelfde ingrediënten opgebouwd als de smeermiddelen. Natuurlijk kan er in de uiteindelijke samenstelling een verschil zitten en hebben pillen vaak wat extra ingrediënten erbij.

Voornaamste doel van pillen is echter dat zij de hormoonhuishouding gaan regelen of ondersteunen. De veelal planten die gebruikt worden lijken erg veel op de lichaamseigen hormonen en vanuit die insteek sluiten ze naadloos op elkaar aan.

Uw borsten worden dus van binnenuit ondersteund en er zijn veel situaties bekend dat vrouwen binnen 3 maanden tijd al aanzienlijke verbeteringen constateerden.

Naast borstgroei en verbetering hebben pillen nog meer positieve effecten voor uw lichaam, voor uw haar, botten, gesteldheid en helpt het vaak bij meno pauzes.

Natuurlijke borstvergroting beginnen

Net zoals alle doelen in uw leven, vraagt borstvergroting als doel een aanpak, doorzettingsvermogen, discipline en niet onbelangrijk een positieve instelling. U heeft namelijk niet na 1 nachtje slapen al grotere borsten. Om iets te bereiken, moet men doorzetten, zoals met alles in het leven.

Koop in ieder geval uw supplementen bij een gerenommeerd bedrijf en kijk goed naar de productbeschrijvingen of het product dat gaat doen wat u wilt bereiken. U zult beloond worden, met de goede producten en een beetje wilskracht uwerzijds, zult u merken dat het steeds leuker wordt omdat u borsten beginnen te veranderen.

Daarnaast zal uw zelfvertrouwen sterker worden en voelt u zich beter in het algemeen. Hieronder nog enkele suggesties die wellicht helpen:

  • Oefen regelmatig en doe de borstmassage. Een gezond lichaam straalt dit uit en uw houding zal veranderen waardoor uw borsten meer opvallen
  • Eet gezond
  • Let op multi-vitaminen en mineralen
  • Gebruik uw borstvergroting producten zoals aangegeven op het label
  • Breng de crème tweemaal daags aan en masseer deze in
  • Afhankelijk van hoe uw in het leven staat, probeer dagelijks te visualiseren hoe uw borsten eruit gaan zien

Probeer daar waar mogelijk uw BH af en toe niet te dragen, zodat uw borsten vrij kunnen bewegen