Borsten vergroten zonder operatie

artikel-borstenvergroten-zonder-operatie

Borsten vergroten zonder operatie

Een groot percentage vrouwen stoeit dagelijks met het gegeven dat zij niet tevreden zijn over hun borsten. Of ze zijn te klein, of ze hangen, of ze vind haar  borsten te slap. Er wordt tegenwoordig zoveel reclame gevoerd voor plastische chirurgie dat het lijkt alsof het een ingreep van niets is.

Echter niets is minder waar, de risico’s zijn er en blijven er, zoals bij elke operatieve ingreep. Nog los van het feit dat implantaten nog altijd niet natuurlijk aanvoelen en ogen en uiteindelijk ook een houdbaarheidsdatum hebben.

Wat doen natuurlijke borstvergrotende producten en hoe effectief zijn ze?

Ontwikkeling van de Borsten

De borsten ontwikkelen zich tijdens de pubertijd en welke omvang ze krijgen wordt vooral bepaald door de hoeveelheid klierweefsel men aanmaakt. Erfelijkheid zal hierin ook wel meespelen, ‘het zit een beetje in de familie’, laat ons maar zeggen.

Bijkomend zal de hoeveelheid klierweefsel, naarmate men ouder wordt ook nog afnemen, waardoor men dus slappere borsten gaat krijgen, bovenop wordt de huid ook minder elastisch en zal deze zich niet meer aanpassen aan de inhoud van de borst. Dit resulteert dan in afhangende borsten, welke zeker niet mooi ogen.

Dit probleem kan men niet oplossen door bv. oefeningen te gaan doen of te gaan sporten, want enkel de borstspier zal hierdoor verstevigd worden, terwijl het borstweefsel zelf slap zal blijven. Ook de huid krijgt hierdoor haar elasticiteit niet terug.

De enige echte oplossing hiervoor: het klierweefsel laten toenemen, waardoor de borsten weer steviger en groter worden, zodoende dat de huid er weer mooi rond past.

Kiezen voor een natuurlijke borstvergroting

Niet iedereen wil de toch niet ongevaarlijke stap zetten om door een plastisch chirurg implantaten te laten aanbrengen. Dit buiten het feit dat het absoluut niet natuurlijk oogt, aanvoelt en nog los van de financiële impact. Vandaar dat velen zoekende zijn naar oplossingen op natuurlijke basis.

Wat doen natuurlijke borstvergrotende middelen:

In de puberteit maakt het lichaam onder invloed van hormonen klierweefsel aan, natuurlijke borstvergrotende middelen imiteren deze procedure. De actieve en natuurlijke stoffen zoals o.a. hop, granen en soja in deze producten activeren opnieuw het aanwezige klierweefsel in de borsten, waardoor deze gaan verstevigen en in volume gaan toenemen.

Hoe effectief zijn deze middelen?

Hoe meer klierweefsel er al aanwezig is in de borsten, hoe beter en sneller deze borstvergrotende producten zouden werken, wat natuurlijk wel logisch lijkt. Vrouwen die al over een B-cupje zouden beschikken zouden hier sneller resultaat van ondervinden dan vrouwen met een A-cupje. Ook vrouwen die al zwanger zijn geweest zouden betere resultaten bekomen als andere.

Bovenstaande is wel puur afhankelijk van met welk middel u de borstvergroting of borstversteviging heeft gerealiseerd. Uiteindelijk is het zo, dat alle producten naar mate tijd vordert in kracht zullen afnemen, dus het zo nu en dan nemen van een onderhoudskuur wordt sterk aangeraden.

Op zich niets vreemd, want dit geldt voor bijna alles wat u met uw lichaam doet. Zelfs implantaten zijn op een gegeven moment aan vervanging toe.

Wanneer mag men deze borstvergrotende producten niet gebruiken?

Er wordt aanbevolen om deze producten niet onder de 18 jaar te gebruiken, omdat dan nog het natuurlijke proces aan de gang is. Ook tijdens zwangerschap en lactatie wordt het afgeraden.

Het is altijd verstandig om het gebruik van één van deze natuurlijke middelen te bespreken met uw huisarts