Veelgestelde vragen:

Wat is St.Herb en waaruit bestaat het?

St.Herb is een natuurlijke op kruiden gebaseerde borst verbeterings pil. Haar actieve bestandsdeel is Pueraria Mirifica, die een erg hoog percentage op planten gebaseerde oestrogenen heeft. De concentratie van het actieve plant oestregeen in Pueraria Mirifica is significant hoger dan in soja of alfalfa. Doordat het puur natuurlijk is, is het veiliger in gebruik dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil of HRT (hormoon behandeling).

In aanvulling van de Pueraria Mirifica wortel, bevat St.Herb ook de Carthamus tinctorius (saffloer) bloem, Bora orellana bloem en andere kruiden. Alle ingrediënten zijn volledig puur natuur en veilig in gebruik.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264.

Wat is Pueraria Mirifica?

Pueraria Mirifica (ook bekend als het witte Kwao Kreu) is een traditioneel kruid uit Thailand. Het groeit in de bossen van het noordelijk en westelijk deel van Thailand op 300 tot 800 meter boven zeeniveau.

De gezwelachtige wortels van Pueraria Mirifica zijn erg rijk aan fyto-oestrogenen. De concentratie fyto-oestregenen in Pueraria Mirifica is vele malen hoger dan in andere plantaardige bronnen, zoals bijvoorbeeld soja en alfalfa.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 21:51:54

Wat maakt St.Herb beter dan andere natuurlijke supplementen?

Hoge concentraten van fyto-oestrogenen die noodzakelijk zijn voor borstgroei. Het is algemeen bekend dat Pueraria Mirifica (ook bekend als witte Kwao Krua) de hoogste concentratie van fyto-oestrogenen heeft in vergelijking met soja, alfalfa of andere plantsoorten. Daarnaast is het twijfelachtig hoe deze andere soorten zijn gekweekt.

Er zijn dertien verschillende soorten Pueraria Mirifica. Binnen deze soorten zijn verschillende samenstellingen voorhanden. De meesten missen de noodzakelijke borstontwikkelings ingredienten of samenstelling.

Wij gebruiken een speciaal gekweekte soort van Pueraria Mirifica, die absoluut de hoogste concentratie van borstontwikkelende ingredienten heeft.

Isoflavonen staan erom bekend dat zij borsten steviger maken en een liftend effect geven, de menopauze symptomen verminderen en de huidkleur verbetert. Heel veel vrouwen hebben zichtbare borstvergroting alsmede stevigheid gerealiseerd binnen slechts een paar maanden tijd nadat ze met St.Herb begonnen waren. We hebben alle vertrouwen dat het voor u ook werkt!

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 21:53:20

Kan ik St.Herb gebruiken zonder schadelijke bijwerkingen?

St.herb bestaat alleen uit natuurlijke producten zoals de Pueraria Mirifica wortel, die al sinds mensenheugenis gebruikt wordt om borsten te liften en te verbeteren, tevens draagt het bij aan een gebalanceerde hormoonhuishouding bij vrouwen.

Wij gebruiken pure, eersteklas Pueraria Mirifica, speciaal ontwikkeld vanwege haar hoge concentratie isoflavonen. Van Isoflavonen wordt verondersteld dat deze het risico voor kanker alsmede hart-en vaatziekten verminderen.

De fyto-oestrogenen in St.herb reduceren menopauze symptomen en bevorderen de huidkleur. Wat zich vertaalt in stevigere, grotere niet zakkende borsten zonder vervelende bijwerkingen!

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 21:54:26

Ik heb een menopauze en ben bezorgd over de effecten van HRT. Kan ik veilig overschakelen naar St.Herb?

Het is algemeen bekend dat een HRT therapie het risico kan verhogen voor borst- of eileiderkanker. Desondanks blijven vrouwen vaak gebruik maken van een HRT therapie vanwege de gewenste effecten, zoals emotioneel welbehagen, jonge huid, haar, nagels en stevige borsten.

Indien u deze effecten wilt bereiken, zonder een HRT therapie te volgen, is het tijd om over te schakelen naar St.herb. St.herb bevat Pueraria Mirifica, die de hoogste concentratie plantaardige oestrogenen bevat, welke in de natuur gevonden kunnen worden.

Pueraria Mirifica is rijk aan isoflavonen, waarvan aangenomen wordt dat deze het risico op kanker, in het bijzonder tijdens de menopauze verminderen. Hierdoor is het een veilige methode om langdurig uw natuurlijke oestrogenen op peil te houden. Het vermindert tevens verschijnselen van PMS en bevordert een blijvende gezondheid.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 21:55:30

Ik wil gewicht verliezen zonder in te leveren op mijn borstmaat. Kan St.Herb hierin helpen?

Afvallen zonder het gebruik van St.herb kan leiden tot verlies van het vetweefsel in de borsten, hoewel er ook veel voorbeelden zijn van vrouwen die afgevallen zijn zonder dit vetweefsel te verliezen. Diverse vrouwen hebben tijdens deze periode, bij het gebruik van St.Herb een vergroting van haar borsten geconstateerd, ondanks het aangepaste voedsel en oefeningen.

De sleutel ligt in het niet te snel afvallen. Indien u van plan bent door middel van dieet en oefeningen af te gaan vallen, is het een goed idee om direct bij aanvang ook te beginnen met een kuur van St.herb, hiermee zult u de beste resultaten behalen.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 21:56:25

Welke verschillen kan ik constateren door het gebruik van St.Herb?

St.herb vergroot of verbetert borsten doordat zij de structuur verandert van de borsten, hierdoor zullen uw borsten op een natuurlijke wijze groter en steviger worden. Sommige van deze verschillen zijn slechts binnen een paar maanden gerealiseerd, nadat u gestart bent met het gebruik van St.Herb: (dit is tevens afhankelijk van welk product u gebruikt of in welke combinatie)

Verlenging en vertakking van de melkkanaaltjes: de melkkanaaltjes eindigen in clusters van kwabjes, waardoor de borst voller wordt. Borstweefsel groei. Onderhoud van de collageen niveaus: geeft een zachte en stevige borsthuid. Bevordert bloedcirculatie en concentratie van oestrogenen in de borst: wat resulteert in de opbouw van vetweefsel in de borst. Ontwikkeld steunweefsel in de borst. Reguleert vrouwelijke hormonen.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-28 22:27:30

Hoelang moet ik St.Herb gebruiken?

Veel vrouwen ervaren enige strakheid of tintelingen in de eerste maand van het gebruik van St.Herb.

Het is belangrijk uw borsten goed te meten voordat u begint met uw kuur en dan deze resultaten te vergelijken na 6 maanden. Hier vindt u een overzicht van een simpele methode om uw ontwikkelingen te volgen: laatst vernieuwd – 2012-12-28 22:33:39

Moet ik door blijven gaan met St.Herb nadat ik de gewenste resultaten heb bereikt?

De meeste vrouwen bereiken na ongeveer 3 maanden een piekmaat, desondanks gaan velen door tot ongeveer 12 maanden.

Factoren zoals zwaartekracht en veroudering kunnen hun invloed hebben op de vorm van de borst zoals zakken of verslappen en een verandering van de huidkleur.

Nadat u uw gewenste borstmaat of vorm heeft bereikt is het wenselijk om St.herb nog 3 maanden te blijven gebruiken om een grotere maat en stevigheid voor de lange termijn te waarborgen.

U kunt St.Herb zolang als u dit wilt gebruiken om symptomen van PMS of menopauze te verminderen en voor het onderhouden van een jongere huid, beter haar en gezondere nagels. Alle ingredienten van St.herb zijn 100% natuurlijk, organisch gekweekt en veilig in gebruik.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:18:39

Is St.Herb goedgekeurd door de FDA?

Plantaardige (kruiden) producten zijn niet verplicht om FDA gekeurd te worden om ze te mogen verkopen in Amerika.

Wij garanderen u dat alle producten van St.herb veilig in gebruik en effectief zijn, daar we alleen de meest pure en verse organische vorm gebruiken in onze productie. St.herb is een GMP-gecertificeerde fabrikant, wat inhoud dat wij voldoen aan de Good Manufacturing Practices om u te garanderen dat we een smetteloze staat van dienst hebben, vakbekwaam zijn en onze producten veilig in gebruik zijn.

Wij controleren strak op onze bronnen, standaardisatie, het proces, de extracten en formulering van de kruiden, zodat alleen die hoge kwaliteit bereikt wordt, die resultaat geeft. St.Herb heeft wel een CTFA certificering van een Amerikaans instituut dat zich gespecialiseerd heeft in plantaardige producten. Voorzover wij bekend zijn, is het geen probleem St.Herb producten in Nederland te gebruiken.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:19:55

Is St.Herb een beter middel dan andere bronnen van oestrogenen?

Oestrogenen kunnen worden getrokken uit plant- of dierlijke bronnen. Kruiden oestrogenen (zoals soja, alfalfa en Pueraria Mirifica) zijn volledig veilig voor gebruik en vrouwen gebruiken deze producten, volgens traditie, al door de eeuwen heen.

Kruiden oestrogenen personificeren zich met het natuurlijk lichaamsoestrogeen. Het bind zich aan de oestrogeen receptors van de borst en veroorzaakt natuurlijke veranderingen zoals het verlengen van de melkkanaaltjes en het laten groeien van borstweefsel. Deze veranderingen resulteren in vollere (grotere) en stevige borsten.

Oestrogeen extracten van bijvoorbeeld dierlijke bronnen kan leiden tot vervelende bijwerkingen en een verhoogt risico op kanker. Dit is een van de voornaamste reden waarom vrouwen stoppen met een HRT therapie.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:21:02

Momenteel gebruik ik de pil. Moet ik daarmee stoppen voordat ik met St.Herb begin?
De oestrogenen die gebruikt worden in de anticonceptie pil hebben gelijkenissen met de fyto-oestrogenen van St.herb. Hierdoor is het theoretisch mogelijk dat er een belemmering ontstaat in het functioneren van St.herb, omdat er een blokkade komt in het biologisch proces dat borstvergroting aanmoedigt.

Ondanks dat beide bronnen van oestrogeen zijn, zijn ze niet complementair ten opzichte van elkaar, het is hierom verstandig om (tijdelijk) te stoppen met de anticonceptie pil indien u besluit de borst capsules (geldt niet voor uitwendige toepassingen)te nemen en te kijken naar alternatieven voor anticonceptie.

Wat is de aanbevolen dosering van St.Herb om borst ontwikkeling te realiseren?

Borst ontwikkeling, groei bijvoorbeeld, is het resultaat van structurele veranderingen in de borst, zoals het verlengen van de melkkanaaltjes en de groei van borstweefsel. Deze verandering is een geleidelijk proces en vraagt enig geduld. Tevens is het afhankelijk van welk product of combinatie van producten u gebruikt.

Hoewel sommige vrouwen binnen 1-4 maanden al zichtbare resultaten realiseren, adviseren wij altijd om een kuur van 6-maanden te nemen om voor de lange termijn betere resultaten te krijgen. Het is belangrijk om een hoog niveau van oestrogeen vast te houden, waardoor uw borsten sneller ontwikkelen, vandaar de 6 maanden.

Begin met 4 capsules per dag, 15 dagen lang tijdens de borstontwikkelingsperiode. Stop niet abrupt zodra u uw gewenste resultaat heeft bereikt. Bouw af naar een onderhoud dosering van 2 capsules per dag, 15 dagen lang om een lange termijn resultaat te krijgen.

Het overzicht hier beneden kunt u gebruiken als een gids: Aanbevolen dosering en bestel aantal kuur

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:23:03

Hoe gebruik ik St.Herb?

Indien u de capsules gebruikt, neemt u dan 2 capsules na het ontbijt en 2 na het avondeten. Begin hiermee op de eerste dag van uw menstruatiecyclus en doe dit 15 dagen. Hierna wacht u tot een nieuwe menstruatiecyclus begint, en wederom neemt u voor 15 dagen een kuur.

Houdt svp rekening dat u voldoende op voorraad heeft, zodat er geen onnodige onderbreking plaatsvindt. Het is namelijk belangrijk het oestrogeen niveau hoog te houden om een gewenst resultaat te bereiken.

Indien u een creme, serum of spray gebruikt wordt meestal aangeraden dit tweemaal per dag op te brengen, op de individuele productpagina staan de gebruiksaanwijzingen.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:23:58

Ik heb een menopauze. Hoeveel capsules mag ik nemen?

U kunt St.herb als supplement nemen om de verarmde oestrogenen in uw lichaam te verbeteren. Indien uw doel is om dit oestrogeen niveau te onderhouden kunt u volstaan met 2 capsules per dag voor 30 dagen per maand.

Indien u hangende borsten of uw borsten wilt verbeteren kunt u veilig 4 capsules per dag, 15 dagen achtereen nemen. Uw menstruatie cyclus zal terugkeren na een volle maand St.Herb gebruikt te hebben. Tevens zult u andere positieve bijwerkingen constateren zoals glimmend en gezond haar, een soepele huid, lager cholesterol en verbeterde botten.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:24:48

Heeft St.Herb invloed op mijn menstruatie cyclus?

De meeste vrouwen merken geen verschil tijdens hun menstruatie periode. In zeer uitzonderlijke situaties is er sprake van licht bloedverlies, vroegtijdige of verlate menstruatie. Dit is echter veilig en normaal. Zodra uw lichaam aan de nieuwe oestrogenen is gewend, zal uw cyclus weer normaliseren.

Vrouwen tijdens een menopauze zullen zelfs diverse positieve bijwerkingen constateren zoals, glanzend haar, zachte en soepele huid en gezonde nagels. St.herb kan ook PMS en menstruatie pijnen verlichten. Veel vrouwen die in een menopauze zitten, krijgen na verloop van tijd door het gebruik van St.Herb hun menstruatie cyclus terug.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:25:42

Kan ik dit product gebruiken als ik een hysterectomie heb gehad?

Absoluut! Volgt u svp de aanbevolen dosering voor vrouwen met een menopauze.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:26:36

Wie kan beter geen St.Herb gebruiken?

Het is verstandiger om St.herb niet te gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Vrouwen met borstkanker, eileider- of baarmoederkanker kunnen beter ieder supplement die oestrogeen bevat vermijden. Mede omdat deze tumoren gevoelig zijn voor oestrogenen. Tevens is het raadzaam om met de anticonceptiepil te stoppen indien u St.herb borstcapsules gebruikt of wilt gebruiken.

De chemische structuur van de anticonceptiepil is identiek aan die van St.herb en kan hierom de oestrogeen receptors blokkeren die uw borsten voeden. Kies indien u toch de capsules wilt gebruiken voor een alternatieve anticonceptie, of gebruik de St.herb borst creme of serum. Indien u last heeft van zware bloedingen of ernstige krampen / pijnen tijdens uw menstruatie periode, raadpleeg dan eerst uw arts voordat u St.Herb gaat gebruiken.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:27:52

Kunnen mannen St.Herb gebruiken voor borstgroei?

Ja dit kan! Veel mannen hebben veilig St.Herb gebruikt om hun borsten te laten groeien en ontwikkelen.

St.herb bootst nauwkeurig de chemische structuur na van het natuurlijke menselijke oestrogeen, welke voorkomt voor borstontwikkeling tijdens de puberteit. Een supplement van St.herb voorzien met oestrogenen kan helpen een vrouwelijke natuurlijke borst te ontwikkelen zonder plastische chirurgie.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:28:45

Waarom zijn de St.Herb producten anders dan andere borstontwikkelings producten met Pueraria Mirifica?

Onze producten zijn anders dan andere kruiden producten omdat wij alleen het echte soort gebruiken als voornaamste ingredient. Zoals u wellicht gehoord heeft is Pueraria Mirifica een ideaal product voor het laten groeien van uw borsten en de verbetering ervan, dit geldt echter niet voor alle Pueraria Mirifica omdat er totaal 13 verschillende soorten worden gebruikt op de wereld.

Van deze 13 verschillende soorten is er slechts eentje die de kwaliteit heeft om uw borsten te verbeteren en vergroten, en met dit soort “Pueraria Mirifica” werkt St.Herb. Iedere soort Pueraria Mirifica heeft een bepaald percentage fyto-oestrogenen welke garant staat voor borstontwikkeling. Deze fyto-oestrogenen kunnen alleen getest worden door middel van (HPLC) laboratorium testen.

Al sinds 1995 doet ons bedrijf onderzoek naar de Pueraria Mirifica plant en we hebben ontdekt dat het percentage in iedere wortel verschillend is. Sterker nog, de HPLC laboratorium testen wijzen uit dat dit verschil voornamelijk komt door waar de plant staat, in welke regio. Om deze reden zijn we op zoek gegaan in de bossen van Thailand waar we uiteindelijk twee soorten Pueraria Mirifica geselecteerd hebben. De ene had het hoogste percentage fyto-oestrogenen, wat we nog niet eerder ontdekt hadden. De andere was de snelst groeiende plant. Beide soorten hebben we gecombineerd waar uiteindelijk een topkwaliteit Pueraria Mirifica uit voort is gekomen. We hebben dit soort geplant op 2,000 hectare grond in Thailand.

Door deze ontwikkeling hebben wij gegarandeerd de beste kwaliteit en hoogste kwantiteit van Pueraria Mirifica beschikbaar voor de Stherb producten. Om deze reden, en geen andere, zal het u dus niet gebeuren dat u niet tevreden bent omtrent de kwaliteit van onze producten. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen enkele andere leverancier is, wereldwijd, die maar enigzins de kwaliteit levert die wij kunnen bieden.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:29:39

Is het ook goed om de borst creme in combinatie met de borst capsules te gebruiken in plaats van de serum?

Het gebruik van de borstcreme in combinatie met de borstcapsules geeft u voldoende basis voor een goede borstvergroting; echter, u zult meer geduld moeten hebben om resultaat te zien. Het gebruik van de borstserum zal het proces aanzienlijk versnellen, maar deze is dan ook iets duurder. Het is dus een eenvoudige keuze, of u heeft iets meer geduld en kiest voor de wat goedkopere oplossing, of u wilt sneller resultaat zien en geeft iets meer centen uit om de serum aan te schaffen.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:30:31

Hoe efficient of effectief zijn de Pueraria mirifica producten?

Beide producten, zowel voor inwendig of uitwendig gebruik hebben aangetoond positieve resultaten te geven bij ongeveer 90% van onze klanten, afkomstig uit testresultaten van een grote groep vrijwilligers.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:31:28

Wat is het verschil tussen oestrogenen en fyto-oestrogenen?

Oestrogenen is een inwendig hormoon dat gevonden is bij de hogere diersoorten en mensen. Het bevordert oestrogenetische effecten voor vele organen waaronder de borsten, de baarmoeder en eierstokken. Fyto-oestrogenen zijn natuurlijke chemicalien afkomstig van planten en met name de vlinderbloemige.

Onze geselecteerde Pueraria mirifica en hoe die verwerkt wordt bevat zeer hoge niveaus van dit fyto-oestrogenen en is hierom een ideale vervanger oestrogenen en beschermt tegen de negatieve effecten die deze kunnen hebben. Juist om deze reden zijn onze Pueraria mirifica gekweekte producten zo goed voor uw lichaam en gezondheid.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:32:37

Is er verschil tussen de creme en de capsules? Welke is beter?

De capsule is een voedsel supplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Het gebruik van de capsules geeft een systematische aanpak door het hele lichaam. Dit verhoogt de verzorging van het lichaam, geeft een betere huid, versterkt de botten en de conditie van het haar (glanzend haar met een mooie kleur en minder haarverlies). Wanneer dit in een hoge dosering ingenomen wordt, vergroot dit de borsten. Tevens heeft het positief effect op uw menstruatie.

Voor borstvergroting geeft de creme of serum het snelst rsultaat omdat het direct op de borst wordt aangebracht. Hierdoor wordt alleen lokaal, uw borst, behandeld met een product zonder dat u zich ergens zorgen om hoeft te maken. Normaal gesproken wordt de capsule gebruikt voor de gezondheid en verbetering hiervan, waardoor tevens borstvergroting gewenst is en de creme of serum uitsluitend voor borstvergroting.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:33:27

Geeft de Pueraria borstcapsule buik- of maagpijn?

Het nemen van de capsules geeft hetzelfde gevoel als wanneer u gaat menstrueren. Indien u hoofdpijn of maagpijn heeft gedurende deze periode, dan zal het gebruik van de capsules dezelfde symptomen geven. Daarom adviseren wij u te beginnen met 2 capsules per dag, 1 in de ochtend en 1 in de avond. Op deze manier wordt het hormoon niveau langzaam opgebouwd in uw lichaam, en als u geen symptomen voelt na het gebruik van de capsules, kunt u de dosering verhogen naar 4 capsules per dag. De symptomen zullen niet langer aanhouden dan 3-4 dagen. Probeer het nemen van 2 capsules per dag voor 1 week, indien u geen last heeft van maag- of hoofdpijn meer dan normaal, kunt u de dosering verhogen of voortzetten.

Vrouwen hebben gedurende hun leven verschillende hormoon activiteiten, voor de puberteit zijn hormonen anders dan later, en wanneer u op leeftijd bent en niet meer menstrueert zijn andere hormoon niveaus actief. Echter, de beste hormoon activiteiten vinden plaats nadat een vrouw is bevallen van een kind. Op dat moment heeft de vrouw een betere huidconditie, de huid is gladder en de algehele gezondheid is beter.

Daarbij worden de borsten groter omdat zij melk dienen te produceren voor de baby. Toevallig bevat onze Pueraria Mirifica dezelfde hormonen als een vrouw gedurende die periode. De capsule helpt de algehele gezondheid te verbeteren, vergroot uw borsten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat er melkproductie opgang komt, omdat het helpt het hormoon te produceren, zonder dat uw lichaam zelf het hormoon aanmaakt. Hierdoor geniet u alleen de voordelen. Ons product helpt vrouwen hun borsten te vergroten vergelijkbaar met de periode dat ze bevallen zijn van hun kind.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:34:31

Ik heb gemerkt dat ik 1 dag licht bloedverlies heb nadat ik de capsules 7 dagen gebruikt heb. Is dit normaal?

Het is geheel normaal dat vrouwen die onze borst capsules gebruiken iets eerder of iets later menstrueren. Uw lichaam is het oestrogeen gehalte aan het verhogen als gevolg van de capsules. Deze oestrogenen zullen de ontbrekende voedingstoffen aanvullen in uw lichaam en daarom ervaart u enige onregelmatigheid in uw cyclus. Als de voedingstoffen volledig in balans zijn, zal u cyclus zich herstellen naar wat voor u normaal is.

Met betrekking tot de instructies op de verpakking, hebben wij ervaren dat een kuur van 15 dagen gebruik van de capsules en aansluitend 15 dagen stoppen, om vervolgens weer te beginnen zonder op uw menstruatie te wachten, de beste methode is voor het gebruik van de borst capsules.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:35:24

Resulteert het uitwendig gebruik van de producten in een tijdelijke borstvergroting?

Indien u onze producten 6 maanden gebruikt zonder gebruik van de capsules, zullen uw borsten de vergroting op de lange termijn niet efficiënt behouden. Echter, de uitwendige producten zullen helpen de stevigheid van uw borsten te behouden. Dit komt door het feit dat de uitwendige producten het vermogen hebben effectief te zijn in de buitenste lagen van uw borsthuid en niet in staat zijn om diep door te dringen in het borstweefsel waar het meeste volume wordt opgebouwd. Met hulp van de borst capsules groeit het binnenste borstweefsel waardoor het volume toeneemt.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:36:37

Wat is het percentage Pueraria Mirifica in de borst producten?

Het percentage Pueraria Mirifica extract in onze borstproducten heeft het hoogste percentage (op de huidige markt) voor borstvergroting EN het veiligste niveau voor uw lichaam. Dus u kunt er zeker van zijn dat er geen vervelende bijwerkingen zijn bij het gebruik van onze producten en dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn vergeleken met andere gelijke producten.

De Pueraria Mirifica borst capsules bevatten 200mg Pueraria Mirifica poeder. In ons onderzoek hebben we uitzonderlijke resultaten gemeten bij vrouwen die 800mg innamen, wat 4 capsules per/dag inhoudt. Zoals u weet is Pueraria Mirifica een kruid, en hierom erg veilig voor het menselijk lichaam.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:37:33

Indien ik de creme op mijn tepel smeer, wordt deze dan zwart?

De kleur van de tepel verandert niet indien u onze borstcrème gebruikt op de tepel. Echter, het kan voorkomen dat de kleur van uw tepel enigszins vager wordt van kleur, omdat onze borstcrème enige “whitening” effecten bevat. Verzeker uzelf ervan dat wij geen mercury gebruiken als ingrediënt voor “whitening” effecten. (Mercury wordt soms gebruikt omdat men denkt dat mercury het vermogen heeft om de kleur te verwijderen in de huidlagen. Echter, het zal de buitenste huidlaag verbranden, waardoor de binnenste huidlaag naar voren komt, die nieuwer lijkt en witter is in het begin. Uiteindelijk zal door de verbranding de huid donkerder worden van kleur en kan de huid zich niet meer herstellen).

Onze borstcrème is voor borstvergrotende doeleinden, het aanbrengen van de crème op de tepel is derhalve niet nodig.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:38:23

Is het nodig de pillen of de creme te blijven gebruiken na 6 maanden?

Het kan geen kwaad indien u de crème/serum regelmatig gebruikt na 6 maanden. U kunt de crème/serum bijvoorbeeld 1-3 maal per week blijven gebruiken om de stevigheid en vergroting te onderhouden. Gezien het feit dat door het ouder worden de huid en het lichaam niet meer zo sterk zijn, is het verstandig om door te gaan met de behandeling zodoende de stevigheid te behouden.

Indien u na 6 maanden gebruik, besluit te stoppen, zult u merken dat de stevigheid minder begint te worden. Daarom adviseren wij om de St.Herb producten te blijven gebruiken alleen met een lagere dosering.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:39:14

Is de spray net zo effectief als de creme?

De borst spray is meer effectief dan de borstcrème, omdat het meer geconcentreerd is waardoor het sneller effect geeft vergeleken met de borstcrème. Het hoeft enkel in de ochtend gebruikt te worden, u nevelt en laat het drogen. Wij adviseren u tevens te overwegen deze spray in combinatie met het borstmasker te gebruiken, omdat het borstmasker gedurende de nacht gebruikt dient te worden, zodat uw borsten 24 uur per dag behandeld worden.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:40:06

Wat gebeurt er als ik niet altijd de serum gebruik en hoeveel moet ik per keer opsmeren?

Wij adviseren u om onze producten iedere dag te gebruiken voor het beste resultaat. Indien u niet consistent de serum gebruikt, kan het langer duren voordat u resultaat ziet, uw borsten krijgen dan niet de verzorging die ze nodig hebben om te groeien. Het is niet nodig om veel serum aan te brengen, net genoeg om uw borsten volledig in te kunnen smeren. Vergeet hierbij niet te masseren volgens onze massage methode zodat de serum optimaal wordt opgenomen in de huid.

Alle St.Herb producten zijn USA CTFA gecertificeerd onder dossiernummer 5264. laatst vernieuwd – 2012-12-29 16:40:56

Hoe werkt Lady Secret het vaginaal serum?
Lady Secret Serum smeert het vaginale gebied zodra het aangebracht wordt. Het moistering effect van de serum voorkomt vaginale droogheid en maakt de vagina weer soepel. De oestrogenen werking van de phyto-oestrogenen rijke kruidenextracten, stimuleert de natuurlijke vaginale afscheiding die helpt bij het herstel van de natuurlijke vochtigheid van de vagina.

Bovendien zijn de anti-microbiële en anti-inflammatoire effecten van de plantaardige bestanddelen van het serum, die helpen bij het verbeteren van de gezondheid van het vaginale weefsel door de zwelling te verminderen, de schaamlippen strakker te maken en vaginale infecties tegen te gaan.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie met Lady Secret?
Lady Secret is een uniek samengestelde formule en op serum gebaseerde vloeistof die erg snel intrekt in het vagina weefsel en huid. Het smerende effect van het serum voelt u al binnen een paar minuten. De G spot begint soepel te worden binnen 30 minuten. Voor maximaal en doorlopende voordelen, is het verstandig het serum dagelijks op te brengen.
Kan Lady Secret mijn vaginale problemen oplossing en mijn behoefte aan intimiteit opwekken?

Veranderingen in het vaginale weefsel als gevolg van hormonale schommelingen komen vaak voor bij oudere vrouwen. St. Botanica Lady Secret Serum is ontwikkeld om te helpen met het verlichten van de symptomen van vaginale aandoening en het herstel van de vaginale gezondheid. Zoals duizenden vrouwen hebben geprofiteerd van Lady Secret Serum, kunt u ook genieten van de voordelen ervan.

Zijn er bijwerkingen met Lady Secret?
Lady Secret Serum is absoluut veilig in gebruik. Er zijn meldingen van bijwerkingen bekend.
Hoe lang kan ik het beste Lady Secret gebruiken?
Aangezien Lady Secret geen bijwerkingen kent, kunt u het zo lang gebruiken als u dit wilt. De effecten van het serum zijn voor lange duur.
Ik wil nog zwanger worden, heeft Lady Secret hier een nadelig effect op?
De effecten van Lady Secret hebben betrekking op het uitwendige deel van uw vagina. Dus, de kruiden extracten van het serum zullen geen interne organen of uw baarmoeder beïnvloeden. De mogelijkheid om zwanger te worden zal door het gebruik van Lady Secret niet afnemen.