Wetenschappelijke feiten:

StHerb Pueraria mirifica Geschiedenis

De lokale bevolking in Thailand hebben Pueraria Mirifica al meer dan honderd jaar gebruikt, specifiek vanwege zijn verjongende kwaliteiten. Het geloof in de verjongende eigenschappen van Pueraria Mirifica is van generatie op generatie overgedragen en meer in de publiciteit gekomen door Luang Anusan Suntara.

In Mei 1931, publiceerde Luang Anusan Suntara een pamflet over „Kwao Krua“ waarin verschillende manieren om volksmedicijnen te bereiden met Pueraria Mirifica werden beschreven en de verjongende kracht aan te tonen. Men verklaart in het pamflet dat Pueraria Mirifica bijdraagt aan:

• anti-rimpel, veroudering tegengaat • verbeterde haargroei • reducering van staar • hulp bij geheugenverlies • energie- en kracht verhogend en zorgt voor soepele gewrichten • verbeterde bloedsomloop • verbeterde eetlust en nachtrust

In 1932, attendeerde Dr. A.F.G. Kerr, Directeur van de “Botanical Section of the Journal of the Siam Society”, de wetenschappelijke gemeenschap op het feit dat de knolachtige wortels van de Thaise plant „Kwao Krua“, abusievelijk geïdentificeerd als Butea Superba, overwogen kon worden als een verjongend medicijn. Dr. Kerr was de eerste die internationaal bekendheid gaf aan de verjongende kwaliteiten van deze plant, dat vervolgens heeft geleid tot de isolatie van een machtig fyto-oestrogeen welke enkel voorkomt bij deze plant en die in 1952 is geïdentificeerd als Pueraria Mirifica.

De Thaise bevolking noemt deze plant de fontein van de jeugd.

StHerb Pueraria mirifica Onderzoek

Onze onderzoekers zijn sinds 1991 bezig met onderzoek naar Puerarie Mirifica en later naar Butea Superba. Pueraria Mirifica (Witte Kwao Krua) is een Thaise inheemse plant, die voornamelijk voorkomt in het noordelijke en westelijke deel van Thailand, en heeft de lokale naam “Witte Kwao Krua”. De Thaise kruidige klimplant groeit samen met de middelgrote bomen van hout en bamboe in het Regenwoud.

Pueraria Mirifica Studie De ondergrondse uitstulpingen van de knol accumuleert ‘phyto-estrogenen‘ (Hormoon van de plant) bestaande uit isoflavonen (daidzin, daidzein, genistin, genistein and puerarin) en anderen zoals miroestrol en zijn derivaten, beta-sitosterol, stigmasterol, coumestrol, puerarin, mirificoumestan, kwakhurin and mirificin.

Het aandachtspunt van onze studie is de biotechnologie van de Witte, Rode and Zwarte Kwao Krua. Onze studie is uitgevoerd door het bezoeken van bossen in diverse delen van Thailand op zoek naar de beste soort van dit kruid waarbij gelet werd op de botanische eigenschappen, chemische analyses, gebruikshistorie, toxicologische- alsmede laboratorische en clinische testen.

Het resultaat van onze studie Uit de studie is gebleken dat zowel Pueraria Mirifica als Butea Superba veilig zijn voor consumptie in een bepaalde dosering gedurende een gebruiksperiode.

Ons negen jaar durend onderzoek heeft zich gericht op chemische analyses, weefselstructuur, de massapropagatie, soort verbetering, productie, product ontwikkeling en testen. Deze bevindingen bleken van enorme waarde voor kruiden in voedsel, medicijnen, cosmetica en drankindustrie, waardoor patent is aangevraagd voor zowel de bevindingen als het product zelf in Thailand en daarbuiten. De resultaten tonen aan dat de door ons geselecteerde Pueraria Mirifica soort uit een zeer hoge concentratie isoflavonen bestaat en toont tevens aan een hoge anti-mutagene werking te bevatten alsmede een hoog eliminerend effect op menselijke borstkankercellen. Tegenwoordig adviseren de voedingsdeskundigen de consument om regelmatig isoflavoon te gebruiken ter preventie van kankervormen die voortkomen uit post-menopauze en onevenwichtige hormoonhuishouding.

Meer dan 20 chemische substanties van Pueraria zijn geanalyseerd en onderverdeeld in 3 groepen.

1. Een milde actie-substantie in de groep Sterol.

2. De substanties in de Isoflavonen groep die ook voorkomt in sojabonen, een gebruikelijke voedingstoevoeging in Japans voedsel en waarvan wordt gezegd dat dit helpt tegen borstkanker.

3. Een acute substantie van de Coumestan groep

StHerb Pueraria mirifica Case Studies

1. Een serieuze benadering van uw goede gezondheid… Voordat de eerste fles van St.herb beschikbaar was, hebben we eerst grondig onderzoek verricht naar de veiligheid en de effectiviteit van Pueraria Mirifica, de actieve ingrediënt in St.herb.

2. Onderzoek die u kunt vertrouwen… We hebben een zeer uitgebreid en diepgaand onderzoek verricht bij diverse welbekende vooraanstaande universiteiten in Thailand die structureel bezig zijn met de behandeling van, en een geschiedenis hebben binnen een brede categorie van kruiden supplementen.

3. Veiligheid in getallen… Duizenden vrouwen hebben St.herb gebruikt om veiligheid en de effectiviteit met betrekking tot borst verbetering te ervaren — vrouwen die een hysterectomie, bevalling en borstvoeding achter de rug hebben, of vrouwen die niet tevreden waren over de plastische chirurgie van haar borsten.

4. Een smetteloze reputatie… Tot de dag van vandaag, hebben we geen enkele klacht ontvangen over een nadelige werking van St.herb.

5. De informatie waarop u gewacht heeft… Wij staan te popelen u onze testresultaten te laten zien en u aan te tonen hoe St.Herb het leven van vele vrouwen reeds positief veranderd heeft en hoe het eveneens een voordeel in uw leven kan zijn.

Voordelen van ST.HERB

De Proefpersonen

De vrouwen die deelnamen aan dit onderzoek van twee maanden waren allemaal in de pre-menopauze met een normale maandelijkse menstruatie cyclus. Zij zijn verdeeld in drie groepen. Groep A nam de volle dosering van 800mg dagelijks (vier capsules) 15 dagen per maand. Groep B nam een gereduceerde dosering van 400mg dagelijks (twee capsules). De derde groep, Groep C, kreeg een placebo, een nep pil met niets anders erin dan zetmeel.

De resultaten na twee maanden

Na 8 weken van dit programma, constateerde 94% van de vrouwen uit groep A een versteviging van haar borsten en 88% melden een significante borstvergroting. Een kleiner percentage, 44%, van de vrouwen uit groep B gaven te kennen dat zij een daadwerkelijke versteviging van haar borsten constateerden. Dit bewees dat het signigicante voordeel van het nemen van de volledige dosering ten opzichte van de versteviging van de borst. Daarnaast rapporteerde 94% van de vrouwen uit groep A een verbetering van de huid en had 88% het gevoel dat de kwaliteit van hun haar verbeterd was. 85% rapporteerde een toename van vochtigheid door sexuele opwinding. Ondanks het feit dat de vrouwen uit groep A hadden aangegeven een normale gezonde menstruatie cyclus te hebben, gaf 29% desondanks te kennen dat zij een veel betere menstruatie hadden gedurende de twee maanden van de test.

Tweede Studie

In een aparte studie, tonen de resultaten aan dat de actieve ingredienten van St.herb helpt tegen de symptomen van een menopause, wat ideaal is voor vrouwen die een veilige en natuurlijke methode zoeken in plaats van een op chemicalien gebaseerde hormoontherapie.

De proefpersonen

De vrouwen die in dit onderzoek deelnamen gedurende vier maanden, zaten allemaal in hun menopauze en waren tussen de 35 tot 58 jaar. Zij namen 21 dagen per maand een dosis van 200mg dagelijks gedurende de testperiode.

De resultaten na vier maanden

Opmerkelijk, 100% van de vrouwen ervaarden een vermindering van symptomen. Het onderstaand overzicht toont aan dat opvliegers, droge huid en angst of bezorgdheid niet waren verminderd een enkele vrouw, maar bij iedereen weg was. Veel vrouwen kregen hun maandelijkse cyclus terug en ervaarden een betere gezondheid en emotionele balans.

StHerb Pueraria mirifica Hoe werkt het?
StHerb ontwikkelt uw borsten tot haar volle potentie Sommige vrouwen hebben van nature grote en stevige borsten. Echter, miljoenen vrouwen bereiken niet hun volledige maat als gevolg van hormonaal onbalans, diëten, vitamine of mineralen tekorten en stress.

Velen van hen zoeken hun toevlucht in riskante en dure borstoperaties. Maar dit hoeft helemaal niet! St.herb biedt u een veilige en natuurlijke manier om uw borsten te ontwikkelen tot haar volle potentie – zonder beschamende doktersbezoeken of plastische chirurgie.

St.herb is rijk aan borstvergrotende componenten zoals plant oestrogenen. Plant oestrogenen zijn erg gelijk aan de oestrogenen die uw lichaam zelf aanmaakt. Als borsten de hoge dosering plant oestrogenen aantreffen, reageren zij zichtbaar op de volgende manier:

 • Borstweefsel groei
 • Verlenging en vertakking van de melkkanaaltjes: de melkkanaaltjes eindigen in clusters van kwabjes, waardoor de borst voller wordt.
 • Onderhoud van de collageen niveaus: geeft een zachte en stevige borsthuid.
 • Bevordert bloedcirculatie en concentratie van oestrogenen in de borst: wat resulteert in de opbouw van vetweefsel in de borst.

Aanvullende voordelen van St.Herb

 • Vermindert menopauze symptomen door het aanvullen van natuurlijke oestrogenen.
 • Verbeterde emotionele balans.
 • Vermindert PMS symptomen.
 • Zorgt voor een zachte huid, gezond haar en sterke glanzende nagels.

St.Herb vermindert menopauze symptomen zoals opvliegers en verbetert de huid, geeft jonger ogende borsten.

Waarom is ons product marktleider? Hoge concentratie van plant oestrogenen is noodzakelijk om zichtbare borstvergroting te realiseren.

St.Herb bezit een uniek soort van Pueraria Mirifica, verkregen door jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Het speciale soort gebruikt in St.Herb is het geheim achter de hoge gradatie van fyto-oestrogenen (zoals isoflavonen) en unieke borstverbeterende verbindingen (deoxymiroestrol en miroestrol).

Deze borstverbeterende verbindingen hebben meer potentie dan soja isoflavonen, alfalfa en andere plantbronnen.

De meeste fabrikanten gebruiken verschillende varianten van Pueraria Mirifica, die wisselende hoeveelheden van plant oestrogenen en andere borstverbeterende verbindingen bevatten. Deze varianten hebben geen moderne kwaliteitscontrole of klinische testen ondergaan. Dit leidt vaak tot inferieure producten met lagere gradaties plant oestrogenen of borstverbeterende verbindingen. Onze speciale soort wordt organisch geteeld in de grootste Pueraria Mirifica boerderij van Thailand. Wij gebruiken alleen de beste oogst, aftreksel en GMP gecertificeerde fabrieksprocessen om u te verzekeren van optimale gradaties van natuurlijke plant oestrogenen.

Fyto-oestrogenen als een goed supplement Al duizenden jaren, zijn fyto-oestrogenen aanwezig in het menselijk voedsel en worden verondersteld als een bron van oestrogenen die het menselijk lichaam nodig heeft om het dalende niveau van eigen oestrogenen aan te vullen.

Epidemiologische studies hebben aangetoond dat het Aziatische voedsel, dat rijk is aan fyto-oestrogenen, wordt geassocieerd met lagere percentages van borstkanker, post menopausale ziekten, hart- en vaatziekten, etc. in vergelijking met het Westerse voedsel.

Nu kunt u ook de voordelen genieten van plant oestrogenen, zonder uw gewoonten en voeding aan te passen. Bestel gewoon uw eerste pot St.Herb en geniet van een 100% natuurlijke bron van plant oestrogenen. Het is veilig, puur en een makkelijke methode voor een betere gezondheid en welzijn.laatst vernieuwd

StHerb Butea Superba Geschiedenis
Butea Superba is een oude kruidige plant uit Thailand die voorkomt in het centrale deel, oosterlijk deel en in het westen tot aan het noordelijk deel van Thailand. Deze plantensoort wordt gevonden in dezelfde omgeving als Pueraria Mirifica. De langgevormde knollen vermenigvuldigen en vormen jaarlijks op zijn minst 15 chemicalien uit de groep van directe organische kettingzuren, sterol, sterol glycoside, flavonoide en flavonoide glycoside.

Butea Superba is een kruid uit de Papilonaceae familie en heeft de karakteristieke eigenschappen van een klimplant die zichzelf draait om grote bomen. Een tak heeft drie bladeren. De bloemen zijn oranjegeel en de plant groeit in het open. De lange wortels van de plant zitten ondergronds, vergelijkbaar met de wortels van de tropische plant yam.

Deze plant vermenigvuldigt zichzelf door middel van zaadjes en scheiden van de wortels. Deze plant wordt gevonden in de bossen van de noordelijke regios, de oosterlijke regios en in de provincie Kanchanaburi van Thailand. De wortels en stam van de plant zijn medicijnen die gebruikt worden voor kracht en levenslustigheid. In aanvulling, de wortels en de stam van de plant worden gezien als middel voor verbeterde sexuele mannelijke prestaties. Hierdoor is deze plant bekend geworden als een wonderkruid. Omdat Butea Superba bijdraagt aan de menselijke gezondheid, is gekeken naar de essentiele elementen in de chemische samenstelling van dit kruid.

Soorten Als gevolg van de verspreiding van deze plant kunnen veel varianten gevonden worden. Veel soorten zijn bestudeerd en geselecteerd voor commerciele beplanting en werden Butea I en II genoemd.

Chemische Eigenschappen Dit kruid bestaat uit een aantal chemicalien die zeer gerelateerd zijn aan die van Pueraria Mirifica maar sommige chemicalien ook verreweg niet. Het primitieve aftreksel van dit kruid vertoont enkele gelijke reacties als die van de mannelijke pil; Viagra. Zij vertonen dezelfde effecten op de vaten als dat Viagra doet. De chemicalien bevorderen ook lichamlijke energie zonder overdreven nerveusiteit, cardilogische reacties of spierstuipen. Hierom is dit kruid bijzonder geschikt gebleken als een “Kruiden Viagra”.

Daar waar de commerciele erectie stoornissen pil grote interesse heeft, maar zeer vervelende bijwerkingen kan geven, soms zelf in relatie met overlijden, kan een kruidenproduct als Butea Superba met zachte en veilige werking als goed alternatief gebruikt worden.

Doorgaand, onze onderzoekers hebben uitgevonden dat Butea Superba producten in beiden vormen gebruikt kunnen worden; om te slikken als bijvoorbeeld een gezondheidsproduct en als middel om uitwendig te gebruiken, bijvoorbeeld als een gel voor cosmetische toepassingen.

Verkregen via gekloonde selecties, de soorten met hoge flavonoides en flavonoide glycoside zijn geselecteerd en toegevoegd aan organische boerderijen.

StHerb Butea Superba Onderzoek

Zijn mechanisme leidt tot erectie

Over Butea Superba Butea Superba is een kruid uit de Papilonaceae familie en heeft de karakteristieke eigenschappen van een klimplant die zichzelf draait om grote bomen. Een tak heeft drie bladeren. De bloemen zijn oranjegeel en de plant groeit in het open. De lange wortels van de plant zitten ondergronds, vergelijkbaar met de wortels van de tropische plant yam. Deze plant vermenigvuldigt zichzelf door middel van zaadjes en scheiden van de wortels. Deze plant wordt gevonden in de bossen van de noordelijke regios, de oosterlijke regios en in de provincie Kanchanaburi van Thailand. De wortels en stam van de plant zijn medicijnen die gebruikt worden voor kracht en levenslustigheid.

In aanvulling, de wortels en de stam van de plant worden gezien als middel voor verbeterde seksuele mannelijke prestaties. Hierdoor is deze plant bekend geworden als een wonderkruid. Omdat Butea Superba bijdraagt aan de menselijke gezondheid, is gekeken naar de essentiële elementen in de chemische samenstelling van dit kruid.

Actieve samenstelling De langgevormde knollen vermenigvuldigen en vormen jaarlijks op zijn minst 15 chemicaliën uit de groep van directe organische kettingzuren, sterol, sterol glycoside, flavonoide en flavonoide glycoside. Natuurlijke flavonoide & Flavonoide glycosine met een hoog genitaliën verwijdende werking die via de productie van Salpeter Oxyde de seksuele functie als gevoeligheid en prestatie verbetert.

Anatomie van de penis De interne structuur van een penis bestaat uit twee cilinder-achtige vaatweefsel lichamen (corpora cavernosa) die door de penis lopen; de urinebuis (buis voor het afvloeien van urine en sperma); erectie weefsel rondom de urinebuis; twee hoofd slagaders; en diverse vaten en zenuwen. Het langste deel van penis is de schaft, met aan het eind de eikel. De opening aan de top van de eikel, om te kunnen urineren of ejaculeren, is het plasgaatje.

Penis erectie – Hoe krijg je een erectie Een erectie begint als u seksueel opgewonden raakt. Het zenuwstelsel zend chemische signalen naar uw bekkengebied. De zachte spieren in de penis ontspannen. De slagaderen verwijden. De corpora cavernosa, werkt als een spons, en wordt gevuld met bloed. In feite absorbeert de corpora dan tot 8 maal meer bloed dan wanneer de penis slap is. Als de penis zwelt en langer wordt, drukt de gevulde corpora cavernosa tegen de aderen. De druk reduceert de bloed stroom in de penis. Dit zorgt ervoor dat de penis stijf genoeg blijft tijdens geslachtsgemeenschap. Als alles naar behoren werkt, duurt een erectie net zolang totdat u seksueel bevredigd bent.

Erectie proces Het proces begint als de hersenen een seks impuls registreren. De hersenen regisseren vervolgens een cascade van zenuw signalen die via de ruggenwervels naar de penis gaan. Hier laten de dieper gelegen zenuwen salpeter oxyde los, een gas dat snel door de zachte spiercellen penetreert dat sponzig weefsel van de penis vormt. Het salpeter oxyde zorgt ervoor dat de cellen een substantie produceren genaamd cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP), dat een uitgebreid ontspannen werking heeft. De slagaderen zorgen dat de penis vergroot, en de zachte spieren ontspannen, kleine zakjes in het erectieweefsel opengaan en worden gevuld met bloed. De twee hoofdkamers van de penis, de corpus cavernosa, vullen zich en het orgaan wordt zo volgepropt dat de aderen die normaliter bloed laten wegvloeien gesloten worden tegen de harde buitenste membraan van de erectiekamers.

research1research2

Echter, de natuur, die het nadeel van het continu hebben van een erectie herkent, heeft voorzien in het phosphodiesterase type 5 (PDE5) enzym dat het cGMP afbreekt. Als het seksuele impuls afneemt, vervangt het PDE5 niveau het afnemende cGMP niveau en de erectie gaat terug naar de slappe staat.

Het PDE-5 enzym wordt selectief en tijdelijk geblokkeerd door Butea superba. Dit stelt cGMP in staat om in hoge concentratie aanwezig te blijven en vult de corpus cavernosa. Het eindresultaat is dat de corpus cavernosa zich meer geleidelijk vult met bloed en, met de juiste stimulatie, een erectie gemakkelijker wordt bereikt en behouden.

StHerb Butea Superba Cases Studies

Erectie stoornissen

Wat veroorzaakt erectie stoornissen? Psychologische Oorzaken Psychologische oorzaken worden veelal verward met psychologische verstoring. Verreweg, de meest voorkomende oorzaken van erectie problemen worden veroorzaakt door mentale of emotionele redenen of problemen. De meest voorkomende in deze is prestatie angst. Als een man druk voelt om een erectie te moeten hebben, wordt hij vaak angstig en nerveus door deze sexuele vraag. Angst conflicteerd met de mogelijkheid om een erectie te krijgen, en hierom is falen het resultaat, wat zich weer vertaalt in voortdurende angst.

Neurologische Verstoringen Iedere neurologische verstoring van de zenuw die noodzakelijkis om een erectie te veroorzaken, resulteert in het uitblijven van de erectie. Er is weinig bekend over de neurologische effecten die een erectie veroorzaken, hierom, is het lastig te voorspellen hoeveel schade deze zenuw aanricht voor een erectie.

Bloed Toevoer Als de bloed toevoer naar de genitalien wordt tegengehouden of belemmerd wordt, dan kan er een erectie probleem komen. Vaatziekte of vernauwingen kunnen als een blokkade werken tijdens het samentrekken van de slagader in de penis en/of het bekken. Het bloed wat normaliter door de penis stroomt is dan bijna geheel gestopt. Vaatziekten kunnen ook lekkage van de slagader of vaten geven; wat uiteraard ook resulteert in erectie problemen.

b>Is er een oplossing voor impotentie? Hoewel impotentie vaak een psychologische oorzaak heeft zoals stress of angst, kan een seksuoloog in het algemeen uw probleem oplossen. Impotentie die door psychologische oorzaken veroorzaakt is kunnen behandeld worden met medicijnen voor een erectie, injecties, prothesiologie, vacuum of pompen. Al deze opties zijn kostbaar en diverse bij-effecten zijn denkbaar. Indien u geniet van intimiteit, maar kampt met een intiem probleem als bijvoorbeeld erectie problemen, Butea superba kruiden is uw oplossing, de meest veilige en meest voordelige.

Verbeter uw seksleven zoals u nog niet eerder heeft ervaren. De combinatie van ingrediënten in Butea Superba hebben zich bewezen als een ideale en sterke seksuele verbetering voor het mannelijk lichaam. Voelt u zich opnieuw levend en jong, wees positief over u zelf, en geniet van dezelfde seksdrive die u had toen u jong was.

Mannelijke Erectie stoornis

Effectiviteit Test van Butea Superba als voedingssupplement in de situatie van een mannelijke erectie stoornis gedurende 2 maanden
Gebruikt kruidenproduct Aantal testpersonen Experiment 1st testdag (Bedoeld +/1 S.D.)
Butea Superba
490 Personen
800 mg/dag
40.16+/-0.81
Klinische Test resultaten met Butea superba
Eenvoudig in staat tot erectie 470 personen
Duur erectie 460 personen
Toename ejalculeren 470 personen
Toename erecties 470 personen
Toename intimiteit/geslachtsgemeenschap 220 personen
Opnieuw erectie na ejalculatie 330 personen
Toename vertrouwen en tevredenheid geslachtsgemeenschap 470 personen
StHerb Nano Onderzoek

De Eigenschappen van Nano deeltjes

 • De basis van nano deeltjes kunnen bestaan uit een brede variëteit van verschillende cosmetische oliën en organische toepassingen.
 • Stabiel en in staat om binnen te dringen in de bovenste laag van de huid.
 • Beschermt organische toepassingen en transporteert deze naar het bedoelde orgaan.

 

StHerb Nano Case Studies
Het verschil tussen Nanosomen & Liposomen

Nanosomen

 • Nanosomen zijn kleine lipide blaasjes.
 • Nanosomen dringen door de buitenste huidlaag in de binnenste huidlaag.
 • Oppervlakte en bulkerosie komen niet voor gedurende het proces.
 • Nanosomen leveren veel minder actieve ingredienten door haar basis direct naar het bedoelde orgaan.
 • Nanosomen worden gebruikt om lipofiele en organische toepassingen te transporteren en te beschermen.
 • Nano deeltjes vormen een eenlaags schil.

liposomen en nanosomen

Liposomen

liposome

 • Liposomen zijn veel groter in maat dan Nanosomen.
 • Liposomen deeltjes dringen door de buitenste huidlaag in de binnenste huidlaag.
 • Oppervlakte erosie veroorzaakt degeneratie.
 • Liposomen leveren veel minder actieve ingredienten in de binnenste huidlaag.
 • Liposomen worden gebruikt om hydrofiele toepassingen te transporteren en te beschermen.
 • Liposomen zijn samengesteld uit een of meer tweelagige membramen.
StHerb Nano Hoe werkt het?
Wat is nano technologie? Nanotechnologie stelt ons in staat om materialen te ontwikkelen en manipuleren tot op micro niveau.

Nanotechnologie is de wetenschap en bouw door middel van nanometer schaal objecten. Meer in het bijzonder, nanotechnologie stelt ons in staat om materialen tot op micro niveau te ontwikkelen en manipuleren, qua vorm en eigenschappen. De mogelijkheid om door middel van nano structuren producten te wijzigen of maken geeft ons de potentie om nieuwe en verbeterde producten te ontwikkelen voor zeer waardevolle industriele toepassingen.

Wat zijn Nano deeltjes? Nano deeltjes zijn kleine lipide blaasjes in de schaal van nanometers (10-9m). Een nanometer is een biljoenste van een meter, de breedte van zes hydrogene atomen, of ongeveer 100,000ste van de grootte van een graankorrel zand. Verreweg de beste methode om nano te karakteriseren is door ze te vergelijken met liposomen en emulsies. Liposomen en nano deeltjes hebben een vergelijkbare maat. Beiden zitten in de schaal van 20 tot 1000 nm in diameter. Waar liposomen zijn samengesteld uit een of meer drievoudige membraampjes, zo zijn nano deeltjes gevormd door een enkelvoudige schil.

Liposomen zijn gevuld met water en daardoor typische dragers voor hydrofiele substanties. Aan de andere kant, nano deeltjes zijn gevuld met olie en lenen zich in het bijzonder als drager voor lipofiele of organische substanties. De basis van deze nano deeltjes kan bestaan uit een breed scala van verschillende cosmetische olieen ( pueraria mirifica extract) en lipofiele substanties (vitamin A palmitaat, vitamine E acetaat, UV filters, en parfum). De chemische stabiliteit van deze ingredienten (ten opzichte van oxidanten) kan de inkapseling binnen nano deeltjes significant verbeteren.

Activiteiten van Nano Deeltjes Nano deeltjes zijn kleine lipide blaasjes gevormd door een eenlagige fosfolipiden. Waar liposomen typische dragers zijn voor watergerelateerde substanties, nano deeltjes zijn het ideale systeem transport en bescherming voor organische toepassingen.

Nano deeltjes zijn erg stabiel en hebben een hoge affiniteit met de huid. Hierom, is een verbeterde bio beschikbaarheid van het ingekapselde materiaal voor de huid gerealiseerd.

Liposomen worden gebruikt voor het transport en de beveiliging van hydrofiele toepassingen. Water oplossende toepassingen zijn ingesloten in liposomen zodat deze beschikbaar zijn tijdens de verwerking. Echter, sommige delen van het materiaal blijven altijd buiten bereik. In aanvulling op water oplosbare substanties, ampfiele en lipofiele substanties kunnen tot een bepaalde hoeveelheid in liposomen geladen worden. Ampfiele moleculen blijven op het membraam zitten in tegenstelling tot lipofiele substanties die ingevoegd kunnen worden in de hydrofobische tweelaag. Normaliter hebben deze moleculen een negatieve invloed op de stabiliteit van liposomen.

In tegenstelling tot liposomen, zijn nano deeltjes veel beter geschikt als transporteur en beschermer van lipofiele toepassingen. De combinatie Nanotechnologie en het tijdloze Thaise kruid, Pueraria Mirifica, is erg harmonieus. Nanosomen zijn een oxidant stabiele compositie die cellulaire structuren vergroot en de ontwikkeling van lobs van de borst bevorderd. U constateert onmiddellijk een natuurlijke borstvergroting en versteviging. Nanosomen zijn ook beschermend bij oppervlakte en bulk erosie, deze eigenschappen geeft extra voordelen zoals stralende borsthuid, zichtbaar mooiere decollete, een stralende textuur van de borsthuid en beschermt het tegen vrije radicalen.laatst vernieuwd