Massage Methode:

Op deze pagina treft u informatie aan van Healthily omtrent hoe u uw borsten dient te masseren met Pueraria Mirifica en welk effect dit zal hebben.

Breng de hoeveelheid van ongeveer 1 euro crème of serum aan op uw borst en volg de onderstaande massage methode. Herhaal dit voor uw andere borst.

Linker Borst Massage
1.) Breng uw rechterhand net onder de oksel op uw borst en ga met draaiende bewegingen richting het midden van uw lichaam.

massage1links

2.) Breng uw linkerhand op de zijkant van uw borst, met uw duim omhoog en uw vingers naar beneden. Volg de vorm van uw borst en strijk met enige kracht van de zijkant richting het midden van uw lichaam.

massage2links

3.) Verschuif uw rechterhand rustig naar het midden van uw lichaam en haal uw rechterborst iets opzij, ga met uw linkerhand met de klok mee van de onderkant van uw borst langs het midden naar boven en weer terug. * Herhaal stap 1 – 3 totdat de crème volledig is geabsorbeerd.

massage3links

Rechter Borst Massage
1.) Breng uw linkerhand net onder de oksel op uw borst en ga met draaiende bewegingen richting het midden van uw lichaam.

massage1

2.) Breng uw rechterhand op de zijkant van uw borst, met uw duim omhoog en uw vingers naar beneden. Volg de vorm van uw borst en strijk met enige kracht van de zijkant richting het midden van uw lichaam.

massage2

3.) Verschuif uw linkerhand rustig naar het midden van uw lichaam en haal uw linkerborst iets opzij, ga met uw rechterhand met de klok mee van de onderkant van uw borst langs het midden naar boven en weer terug.

massage3

Hoe Pueraria Mirifica werkt?

massage7
 

massage8