Aanbieding!

AndroPenis Gold

249.00 199.00

Andropenis en Androextender zijn medische tractieapparaten voor penisvergroting . Deze penis extenders zijn een effectieve en veilige methode voor penisvergroting. Ze worden aanbevolen door urologen en zijn voor 97% effectief bevonden voor een duurzame toename in lengte en omtrek van de penis. Nu met de nieuwe Androsupport en Androcomfort-technologie.

AndroPenis Gold Voordelen:

  • De penis in erectie blijvend 3 tot 4 cm groter is
  • De penis in rust ook blijvend 3 tot 4 cm groter is
  • De penis 1 cm in omvang wint
  • Resultaat permanent
Vergelijk
Artikelnummer: 088 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

AndroPenis Gold

AndroPenis® Gold is een medisch apparaat voor penis vergroting. AndroPenis Gold is het meest succesvolle systeem voor penisvergroting ooit ontwikkeld en wordt aanbevolen door artsen.

Penis vergroten met AndroPenis is makkelijk! Het doel van de behandeling is de groei van celweefsel in de basis van de penis, wat tot gevolg heeft dat:

  1. De penis in erectie blijvend 3 tot 4 cm groter is.
  2. De penis in rust ook blijvend 3 tot 4 cm groter is.
  3. De penis 1 cm in omvang wint.

Het apparaat wordt aangebracht, als de penis zich in de non-erectiele fase bevindt. Het dient, afhankelijk van de gekozen methode, 4 uur of 9 uur per dag gedragen te worden. Naar eigen keuze, maar minimaal elke 2 uur, moet er een rustpauze ingelast worden. Het apparaat dient gedragen te worden gedurende een periode van 4 tot 6 maanden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Op deze wijze wordt er een groei van 0,5 cm per maand bereikt ten opzichte van de maand daarvoor. Als de behandeling eenmaal is afgerond, is het bereikte resultaat permanent.

Bij krommingen of afwijkingen (ziekte van Peyronie) kan men een correctie van de kromming of afwijking van wel tot 70% bereiken. AndroPenis dient in dit geval gedurende 6 tot 8 maanden gedragen te worden.

Je penis vergroten doe je met Andro Penis!

De penis vergroter en de medische penisvergrotingsproducten van Andromedical zijn gebaseerd zijn op het principe van tractie.
Er wordt progressief en continue tractiekracht toegepast (variërend van 600 tot 1500 gram), wat de groei van de corpora Cavernosa en de rest van het weefsel in de penis, waardoor de cellen binnenin de penis verder uit elkaar worden gebracht. Het lichaam past zich aan deze kracht aan door nieuwe cellen aan te maken in de nieuw ontstane ruimte tussen de bestaande cellen.

Hoe te gebruiken:

Andropenis is een gebruiksvriendelijk penisvergrotingsapparaat. Met een in zakformaat boekje en live medische ondersteuning, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Het is gemakkelijk en discreet – ontworpen voor uw comfort en privacy. Het kan gebruikt worden tijdens het lopen, zitten, staan, thuis, op het werk, of buiten omdat het klein genoeg is om onder uw kleding te kunnen verbergen.

Het Andropenis penisvergrotingssysteem kan gemakkelijk worden gedragen en weggenomen. Het is zeer discreet en comfortabel en kan gedragen worden tijdens het lopen, zitten en staan. Andropenis penisextender dient met de penis in slappe toestand te worden gebruikt. Het apparaat wordt gebruikt tussen 4 of 9 uur per dag, met eventueel een pauze als dat nodig is.

 

andropenis

In het begin van het penisvergrotingsproces zul je een lichte verdikking van de penis merken en een groei in de lengte zal vooral zichtbaar worden in de slappe toestand en later in erectie.

AndroPenis is geclassificeerd door de europese authoriteiten voor de volksgezondheid als een Medisch Apparaat type 1 en heeft het CE keurmerk. Andromedical heeft het ISO 9001:2000 kwaliteitscertificaat en het ISO 13485:2003 certificaat voor medische apparatuur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AndroPenis Gold” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…