Borstmasker

91.50

St. Herb Borstmasker voedt het borstweefsel met waardevolle zuivere natuurlijke extracten die veroudering van de huid en striae aandoening verminderen. Het verbetert de stevigheid en volume van de borsten, verhoogt de buste lijn. Het verzacht en ontspant vermoeide borsten, maar houdt ze subtiel soepel en stevig.

Borstmasker Voordelen:

 • Regenereert nieuw borstweefsel
 • Verbetert elasticiteit
 • Versterkt de connectiviteit
 • Verstevigt bestaand borstweefsel
 • Reduceert striae
 • Vergroot de borsten door groei van de melkkanaaltjes
Vergelijk
Artikelnummer: 095 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Borstmasker

Borstmasker helpt uw borsten te liften, maakt ze voller en steviger en zal na een aantal maanden ook uw cupmaat vergroten. Primair is dit Borstmasker om hangende borsten weer te liften en steviger te maken.

Mooie borsten ondersteunen een prachtig lichaam. Borstverzorging is belangrijk voor vrouwen, toch? Met name een verjongende en verstevigende kuur is voor dit delicate gebied essentieel. Met dit Borstmasker van St. Herb kunt u dit allemaal!

Na het aanbrengen van het Borstmasker is een massage noodzakelijk om de actieve ingrediënten diep in de huid te laten dringen zodat uw borsten steviger, groter worden en een betere vorm krijgen.

Om optimaal resultaat te bereiken dient u drie tot vier maal per week het borst masker voor het slapen gaan aan te brengen. Werkt uitstekend in combinatie met het dagelijks gebruik van de Borstspray van St Herb.

 

Speciale eigenschappen

 1. Regenereert nieuw borstweefsel
 2. Verbetert elasticiteit
 3. Versterkt de connectiviteit
 4. Verstevigt bestaand borstweefsel
 5. Reduceert striae
 6. Vergroot de borsten door groei van de melkkanaaltjes

Ingrediënten: Pueraria Mirifica en tropische kruiden extracten.
Masker/crème: 50gr.

Hoe te gebruiken
Voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid borst masker aanbrengen en in masseren.
Verdeel het masker gelijkmatig over de borst en vermijd de tepel, masseer de borst totdat het masker volledig is opgenomen.

Duur
Aanbevolen is het masker gedurende de nacht te laten zitten met een minimum van 1 uur. Hoe u kunt masseren staat hier: Massage Methode

 


borstenC

* Resultaten kunnen per persoon verschillen.
* Aanbevolen wordt een kuur van 6 maanden continu voor het beste resultaat en onderhoud.

De toepassing van het Borstmasker is om hangende borsten te liften en ze steviger te maken. Daarnaast zal het Borstmasker uw borsten na verloop van tijd ook vergroten. Een voordeel van dit masker is dat u deze aanbrengt voor het slapen gaan, kortom, slapend uw borsten verbeteren.

Extra informatie

Inhoud

50 gr