Borstserum

152.50

St.herb Borstserum is een fantastisch product. Van veel vrouwen krijgen wij de terugkoppeling dat zij vaak al binnen een paar dagen tijd voelen dat de borsten steviger aanvoelen, en de huid zachter. Het borstserum heeft de eigenschap dat het snel tot diep in de borst in trekt en het borstweefsel versterkt.

Borstserum Voordelen:

  • Rijke fyto-oestrogenen bevorderen de toename van borstvetweefsel
  • Maakt uw borsten voller met meer ronde vormen
  • Stimuleert een betere bloeddoorstroming waardoor de huid mooier wordt
Vergelijk
Artikelnummer: 093 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Borstserum

Ons Borstserum is uiterst geschikt voor natuurlijke borstvergroting, hangende borsten te liften en uw borsten steviger of voller te maken.

Grotere borsten? Hangende borsten? Het Borst serum is een uitermate geschikt voor beiden!!

St.Herb Pueraria Mirifica Borstserum bestaat uit liposomen die diep in de huid dringen zodat de huid progressief verstevigt en het borstweefsel verbetert. Dit resulteert in een erg aantrekkelijke buste. Het is Ph neutraal en geformuleerd met Pueraria Mirifica en tropische kruiden extracten. St.herb Borst Serum is een natuurlijke cosmetische behandeling die de borsten steviger, harder en meer volume geeft.

Het wordt makkelijk opgenomen, maakt de borsten steviger, harder en voller, terwijl het de huid zacht en glad maakt. Het vergroot de cellulaire substructuur van de vrouwelijke borst en zorgt voor meer volume.

Snel zichtbaar resultaat (veelal in twee weken tijd)! Het ontwikkeld een nieuw gevoel van volheid. Verscheidene studies hebben aangetoond dat Pueraria mirifica extracten natuurlijke fyto-oestrogenen bevatten die ervoor zorgen dat de borsten in een zeer korte tijd voller en steviger worden.

Overweegt u eens deze borst serum in combinatie met de borst capsules, het resultaat zal u verbazen!

Kenmerken:

Behoudt de huid collageen en vocht te hydrateren en te houden borst huid soepel Beschermt en voorkomt borsten tegen oxidatieve schade veroorzaakt door UV-stralen zoete geur bevordert elegant gevoel en levendige borst curves Geschikt voor voedende borsten in een rush tempo

  1. Bevordert de aanmaak van nieuwe borstcellen
  2. Lift de borsten en zorgt voor hoog gepositioneerde borsten
  3. Vitaliseert de huid en laat rimpels/oneffenheden verdwijnen
  4. Hydrateert de borsthuid en beschermt tegen anti oxidanten
  5. Geeft de borsten snel een voller gevoel
  6. Maakt snel een mooie borst contour

Ingrediënten: Pueraria Mirifica en tropische kruiden extracten.
Vloeistof: 60ml

Hoe te gebruiken
Regelmatig gebruik in combinatie met 5-10 min borst massage volgens de Massage methode tweemaal per dag, verzekert effectiviteit en zichtbaar resultaat, bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds. Breng serum druppels aan op de borst en masseer met lichte druk in opwaartse cirkels. Ga hiermee door tot de serum volledig is opgenomen. Na 5-10 min massage ervaart u reeds stevigere en strakkere borsten. Gegarandeerd resultaat na de eerste behandeling.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, bij het geven van borstvoeding of vrouwen die gediagnosticeerd zijn met een medische borstaandoening.

 


borstenB

* Resultaten kunnen per persoon verschillen.
* Aanbevolen wordt een kuur van 6 maanden continu voor het beste resultaat en onderhoud.

De toepassing van ons Borstserum is om borsten groter, steviger en voller te maken. Daarnaast is het Borstserum ideaal voor hangende borsten omdat het serum een sterk liftende werking heeft. Borsten definitief groter krijgen binnen een maand tijd is niet mogelijk, maar door het volgen van een kuur, realiseert u echt een natuurlijke borstvergroting. Met het Borstserum voelt u overigens wel al binnen een paar dagen tijd een duidelijke versteviging van uw borsten.

Extra informatie

Inhoud

60 ml