Aanbieding!

Borstvergroting Pakket Gold

244.05 200.31

Het Borstvergroting Pakket Gold is speciaal gecombineerd voor vrouwen met kleinere borsten die betaalbaar snel resultaat willen zien en ervaren. Beide producten hebben zich inmiddels bewezen als bijzonder doeltreffende borstvergrotingsproducten. Pueraria Mirifica is de basis ingrediënt voor zowel de borst crème alsmede de borstcapsules en wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor natuurlijke borstvergroting.

Borstvergroting Pakket Gold Voordelen:

 • Regenereert nieuw borstweefsel
 • Verbetert elasticiteit
 • Versterkt de connectiviteit
 • Verstevigt bestaand borstweefsel
 • Reduceert striae
 • Vergroot de borsten door groei van de melkkanaaltjes
Vergelijk
Artikelnummer: 060 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Borstvergroting Pakket Gold

Natuurlijke borstvergroting met de meest zuivere Pueraria Mirifica als ingrediënt.

Het Borstvergroting Pakket Gold is speciaal gecombineerd voor vrouwen met kleinere borsten die betaalbaar snel resultaat willen zien en ervaren. Beide producten hebben zich inmiddels bewezen als bijzonder doeltreffende borstvergrotingsproducten.

Uiteraard begrijpen wij dat u het liefst met een enkele borstcrème zou willen experimenteren. Dit is prijstechnisch gezien het meest interessant. Echter, vanuit ervaring weten wij dat dit een zeer langdurig proces kan zijn. Door de combinatie van het borstvergroting pakket Gold bent u verzekerd van een zeer intensieve behandeling van uw borsten.

Beide producten hebben de eigenschap dat zij zeer diep in uw huid penetreren en van binnenuit uw borsten zullen verstevigen en vergroten. Groot voordeel, en tevens stimulans voor u om door te zetten, is het feit dat u binnen een paar dagen al, verschil zult constateren in uw borsten. Ze zullen steviger en voller aanvoelen, een eerste signaal dat er iets aan het veranderen is……

Om een ieders wens haalbaar te maken, hebben wij bewust besloten dit Gold borstvergroting pakket zeer aantrekkelijk te positioneren. Als u de prijzen van de individuele producten zult bekijken, ziet u dat wij een fikse korting hebben losgelaten op dit pakket om u te helpen uw droom te verwezenlijken…..

Hieronder ziet u de individuele product informatie van beide producten!

Stherb Borst Serum @60ml

Natuurlijk is de prijs van dit product niet kinderachtig, echter, welke waarde krijgt u voor uw centen zal de vraag moeten zijn…..Zover wij weten is er geen enkel product verkrijgbaar, in deze prijsklasse of goedkoper, die hetzelfde resultaat geeft als dit product zal doen…..

St.Herb Pueraria Mirifica Borst Serum bestaat uit liposomen die diep in de huid dringen zodat de huid progressief verstevigt en het borstweefsel verbetert. Dit resulteert in een erg aantrekkelijke buste. Het is Ph neutraal en geformuleerd met Pueraria Mirifica en tropische kruiden extracten. St.herb Borst Serum is een natuurlijke cosmetische behandeling die de borsten steviger, harder en meer volume geeft.

Het wordt makkelijk opgenomen, maakt de borsten steviger, harder en voller, terwijl het de huid zacht en glad maakt. Het vergroot de cellulaire substructuur van de vrouwelijke borst en zorgt voor meer volume.

Snel zichtbaar resultaat van zowel maat en gewicht. Het ontwikkeld een nieuw gevoel van volheid. Verscheidene studies hebben aangetoond dat Pueraria mirifica extracten natuurlijke fyto-oestrogenen bevatten die ervoor zorgen dat de borsten in een zeer korte tijd voller en steviger worden.

Overweegt u eens deze borst serum in combinatie met de borst capsules, het resultaat zal u verbazen!

Ingredienten: Pueraria Mirifica en tropische kruiden extracten.
Vloeistof:60ml

Hoe te gebruiken
Breng de serum aan op 3 plaatsen van uw borst, 1 midden boven, 1 linksonder en 1 rechtsonder, vermijd hierbij de tepel.

Pas de aanbevolen Massage methode toe voor ongeveer 3-5 min of tot de serum volledig is geabsorbeerd. – Herhaal dit bij uw andere borst.

St.Herb Pueraria Mirifica Borst Masker @50g

Mooie borsten ondersteunen een prachtig lichaam. Borstverzorging is belangrijk voor vrouwen, toch? Met name een verjongende en verstevigende kuur is voor dit delicate gebied essentieel.

Na het aanbrengen van het borst masker is een massage noodzakelijk om de actieve ingrediënten diep in de huid te laten dringen zodat uw borsten steviger, groter worden en een betere vorm krijgen.

Om optimaal resultaat te bereiken dient u drie tot vier maal per week het borst masker voor het slapen gaan aan te brengen. Werkt uitstekend in combinatie met het dagelijks gebruik van de borst spray van St Herb.

Ingredienten: Pueraria Mirifica en tropische kruidenextracten.
Masker/creme:50g.

 1. Regenereert nieuw borstweefsel
 2. Verbetert elasticiteit
 3. Versterkt de connectiviteit
 4. Verstevigt bestaand borstweefsel
 5. Reduceert striae
 6. Vergroot de borsten door groei van de melkkanaaltjes

Hoe te gebruiken
Voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid borst masker aanbrengen en in masseren.
Verdeel het masker gelijkmatig over de borst en vermijd de tepel, masseer de borst totdat het masker volledig is opgenomen.

Duur
Aanbevolen is het masker gedurende de nacht te laten zitten met een minimum van 1 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Borstvergroting Pakket Gold” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *