Aanbieding!

Borstvergroting Pakket Premium

241.50 229.45

Het grote voordeel van dit Premium pakket is het feit dat u niet meerdere keren per dag hoeft te smeren. Ideaal dus voor de drukke vrouw. De Borstspray hoeft u slechts op te sprayen zonder uit te smeren, het borstmasker brengt u voor het slapen gaan aan en de borstpillen spreken voor zich. Het borstvergroting pakket Premium levert zeer snelle resultaten, diverse klanten gaven aan binnen 14 dagen tijd resultaten te zien en voelen. Pueraria Mirifica is de basis ingrediënt voor zowel de borst crème alsmede de borstcapsules en wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor natuurlijke borstvergroting.

Borstvergroting Pakket Premium Voordelen:

  • Verbetert het volume van de borsten
  • Regenereert en ontwikkelt nieuwe celgroei
  • Vergroot de melkklieren en kanalen
  • Maken borsten steviger
  • Zorgt voor betere vochtbalans en zachte huid
  • Ideaal voor de drukke vrouw

   

Vergelijk
Artikelnummer: 059 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Borstvergroting Pakket Premium

Natuurlijke borstvergroting met de meest zuivere Pueraria Mirifica als ingrediënt.

Het is ons doel voor een ieder een betaalbare oplossing te bieden. Hierom hebben wij diverse pakketten samengesteld, voor iedere portemonnee wat wils…Dit premium pakket is voor diegene die opzien tegen de aanschaf van het excellent pakket, maar toch een snel resultaat willen behalen, zonder daar overigens veel tijd in te stoppen…..

Wat krijgt u met dit pakket?

 1. Borst Spray
 2. Borst Masker
 3. Borst Capsules

Het grote voordeel van dit Premium pakket is het feit dat u niet meerdere keren per dag hoeft te smeren. Ideaal dus voor de drukke vrouw. De Borstspray hoeft u slechts op te sprayen zonder uit te smeren, het borstmasker brengt u voor het slapen gaan aan en de borstpillen spreken voor zich. Het borstvergroting pakket Premium levert zeer snelle resultaten, diverse klanten gaven aan binnen 14 dagen tijd resultaten te zien en voelen.

Voor gebuik verwijzen wij u graag naar de informatie hier beneden en op de individuele product pagina’s.

 1. Breng de borst spray ’s morgens op
 2. Brengt u ’s avonds voor het slapen het borst masker op (herhaal dit dagelijks!)
 3. Neemt u twee capsules na het ontbijt en twee voor het slapen gaan met een totaal van 4 maximaal per dag

(Begin hiermee op uw eerste dag van de menstruatie en ga 15 dagen door, stop hierna voor 15 dagen en continueer dit proces. U hoeft wanneer u met de tweede cyclus begint, niet op uw menstruatie te wachten!)