NanoPlus Borstserum

142.37

St. Herb NanoPlus Borstserum is het ideale anti verzakkingsmiddel dat er verkrijgbaar is. Het is een combinatie van Nano deeltjes die volgens de laatste Nano technologie verwerkt worden met de fyto oestrogeen rijke kruidenextracten, waaronder Pueraria Mirifica. Om die reden is het uiterst effectief in het verstevigen en optillen van hangende borsten.

NanoPlus Borstserum Voordelen:

 • Regenereert nieuw borstweefsel
 • Heeft een zeer diepe werking vanwege Nano technologie
 • Voorkomt hangende borsten en verstevigt ze
 • Gaat ouderdom en striae tegen
Vergelijk
Artikelnummer: 089 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

NanoPlus Borstserum

NanoPlus Borstserum is door de combinatie met Nano technologie de perfecte oplossing voor losse, hangende en slappe borsten. Het ontwikkeld nieuwe cel structuren, maakt uw borsten meer elastisch maar met de juiste stevigheid. Kortom, de meest ideale formule voor hangende borsten en borsten die stevigheid missen is NanoPlus Borstserum. Dit product is gebaseerd op de laatste Nano technologie in combinatie met de natuurlijke ingrediënten van onze producten zoals Pueraria Mirifica.

De grote ervaring in het bereiken van sublieme resultaten op het gebied van borstversteviging en -vergroting, verbetering van de elasticiteit van de huid en herstellen van de huidconditie zodat deze aanzienlijk zachter wordt , is nu gecombineerd met de laatste technologie. U voelt direct het verschil!!

NanoPlus Borst Serum zal op een nog effectievere wijze dan de andere Nano borst producten een waardevolle aanvulling en verzorging zijn voor uw borsten.

St. Herb NanoPlus Borst Serum regenereert de borst contouren op elegante wijze, waardoor uw borsten een jeugdige en levendige teint krijgen. Daarnaast ondersteunt het NanoPlus Borstserum de conditie van uw borsten ter voorkoming van hangende borsten. Al na een paar minuten zult u een merkbaar verschil constateren.

Kenmerken:

 1. Regenereert nieuw borstweefsel
 2. Verbetert elasticiteit
 3. Versterkt de connectiviteit
 4. Verstevigt bestaand borstweefsel
 5. Reduceert striae
 6. Vergroot de borsten door groei van de melkkanaaltjes
 7. Voorkomt hangende borsten

Ingredienten: Pueraria Mirifica extract, Provitamine B5 en lavendel olie
Serum: 30ml

Hoe te gebruiken
Breng en masseer de serum op iedere borst gedurende 2-3 minuten ’s ochtends en ’s avonds.

Pas de aanbevolen Massage methode toe voor ongeveer 2-3 min of tot de serum volledig is geabsorbeerd. – Herhaal dit bij uw andere borst.


borstenD

* Resultaten kunnen per persoon verschillen.
* Aanbevolen wordt een kuur van 6 maanden continu voor het beste resultaat en onderhoud.

Extra informatie

Inhoud

30 ml