Perfect Fit – Double Tunnel Plug

37.9555.95

De Double Tunnel Plug is voorzien van twee pluggen die enigszins kegelvormig naar de punt lopen waardoor het een van de meest innovatieve Butt plug’s op de markt is. Naast het feit dat het een standaard Buttplug is, kunt u de tunnel opening gebruiken die helemaal door de plug gaat. Voor diversiteit kunt u glijmiddel en vingers gebruiken.

Perfect Fit – Double Tunnel Plug Voordelen:

  • Medium
  • Large
  • XL
  • Veilig in gebruik
  • Speciale mix van siliconen
Wissen
Vergelijk
Artikelnummer: 047 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Perfect Fit – Double Tunnel Plug

De Double Tunnel Plug is voorzien van twee pluggen die enigszins kegelvormig naar de punt lopen waardoor het een van de meest innovatieve Butt plug’s op de markt is. Naast het feit dat het een standaard Buttplug is, kunt u de tunnel opening gebruiken die helemaal door de plug gaat. Voor diversiteit kunt u glijmiddel en vingers gebruiken. De transparante versie maakt het ook mogelijk om de binnenkant te zien.

Het is gemaakt van speciale mix van siliconen en TPR genoemd PF Blend. Het is verkrijgbaar in transparant en zwart. Het is veilig te gebruiken met op water gebaseerd glijmiddel. Grondig wassen met milde zeep en water. Dit product is niet te gebruiken met latex.

Perfect Fit producten die worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor volwassene en te gebruiken als speeltjes voor plezier. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Geen medische claims worden gegarandeerd of gesuggereerd door het gebruik van deze producten.
Afmeting
Medium
Insertable Lengte
8,9 cm
Omtrek
17,5 cm
Groot
Insertable Lengte
11,4 cm
Omtrek
22,4 cm
Extra groot
Insertable Lengte
12,7 cm
Omtrek
25,4 cm

Extra informatie

Kleur

Zwart, Transparant

Maat

Medium, Large, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perfect Fit – Double Tunnel Plug” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *