Penis producten en methoden

artikel-penisvergrotende-producten header

Penis producten en methoden

Het idee van het hebben van een grotere penis appelleert een groot aantal mensen. Dit is al duizenden jaren het geval. Als je terugkijkt in de geschiedenis zie je dat de grootte van de penis heel belangrijk was, zelfs in vele oude culturen.

Het is dus niet vreemd dat de op penis gerichte industrie miljarden per jaar maakt en razend populair is. Mannen van over heel de wereld genieten weer van het herwonnen zelfvertrouwen en het hebben van een grotere penis.

Voor diegene onder u die nog steeds zoekende is, is het belangrijk een juiste keus te maken voor welke methode het best bij u aansluit. Haast je niet. In plaats daarvan neem de tijd en kies de juiste werkwijze/oefeningen en het ondersteunende product.

Penisvergroting Apparaten en Extenders

De penis vergroting apparaat is echt het neusje van de zalm. Het apparaat bestaat al jaren, maar komt nu pas echt onder de aandacht door de komst van Internet. Waarschijnlijk is dit, ondanks dat ze prijzig zijn, het meest verkochte penis vergrotingsapparaat.

Het apparaat wordt over de penis geschoven en door middel van staven aan de zijkanten wordt er een trekkende druk uitgeoefend. Een penis extender draagt u doorgaans zo’n 6 uur om de penis om het vervolgens af te doen en een periode van rust te geven. Het dragen wordt door de meeste mensen niet als vervelend ervaren.

Gedurende de draagtijd (kuur) past u de druk regelmatig aan, waardoor uw penis steeds een stukje verder onder druk gezet wordt. Dit stretcht uw penis stapje bij stapje.

De resultaten variëren sterk met dit tractie-apparaat. De meeste mensen melding een permanente verlenging van ongeveer 5cm. Dit resultaat kunt u na ongeveer zes maanden verwachten.

Penis pillen

De penis pillen die vandaag de dag op de markt zijn, worden geformuleerd uit kruiden-extracten. Vroeger werden er pillen op suiker basis verhandeld, tegenwoordig bestaan de meeste pillen uit een goede mix van natuurlijk voorkomende planten in combinatie met zuivere kruiden die als lichaamseigen worden ervaren door uw lichaam.

Het vergroten van de penis door middel van penis is gericht op de penis zelf. Voornaamste doel is het vergroten van de peniskamers waardoor er meer bloed opgenomen kan worden. Als er meer bloed gehuisvest kan worden, wordt uw penis dikker. De werking van de pillen is gebaseerd op een penis in erectie toestand, niet op een penis in slapte.

De pillen doen wel iets, maar beter is om ze te slikken in combinatie met oefeningen of andere middelen zoals crèmes, gels of serums. Kortom, het is belangrijk te willen investeren in wat tijd om je oefeningen te doen.

Natuurlijke penis oefeningen

Penis oefeningen hebben zich bewezen als een van de beste, veiligste en meest effectieve methoden voor penisvergroting.

De oefeningen kunnen zonder supplementen of extenders gedaan worden, dit geeft resultaat op termijn. Wilt u sneller resultaten zien, dan is het verstandig de oefeningen te combineren met supplementen.

De combinatie van oefeningen met supplement heeft inmiddels wereldwijd al voor veel verbeteringen gezorgd. Er zijn mensen die tot 7cm winst hebben geboekt.

In ons archief staan een aantal oefeningen uitgeschreven. Begin nooit zomaar aan uw penis in lengte te trekken of zo, maar warm eerst even op en koel af na oefenen.
Penis vergroting door Patches

Een nieuwe ontwikkeling is penis pleisters oftewel patches. Denk aan de bekende nicotine pleisters, maar dan voor een grotere penis. Dit is een ideaal middel om te combineren met oefeningen. Gewoon een pleister opplakken en geen rompslomp meer met smeren of slikken.

De pleister wordt op de huid geplakt en het supplement op de pleister worden gedoseerd in uw bloedbaan gebracht, waarna zij hen werk gaan doen. Geen eventuele maagklachten, geen tijden in de gaten houden en geen handelingen verrichten.

Penis vergroten door middel van een vacuümpomp

Penis vacuümpompen zijn eenvoudige apparaten en al lange tijd op de markt aanwezig. Echter, de penis vacuümpomp is nooit echt heel populair geweest, hoewel er nog steeds fabrikanten zijn die met nieuwe pompen komen.
Om de penis komt een luchtdichte buis die vacuümdruk opbouwt. Deze vacuüm zorgt ervoor dat er veel bloed in uw penis ophoopt. Het resultaat is vrijwel onmiddellijk. Uw penis ziet u bijna groeien, dikker en harder worden.

Het nadeel is dat dit maar tijdelijk is. Al vrij snel gaat uw penis terug naar zijn oorspronkelijk formaat. Vergeet dit niet als u overweegt om een penispomp aan te willen schaffen. U zult ongeveer twee uur met een sterk vergrootte penis rondlopen, of liggen natuurlijk.

Tevens moet bij een penispomp veel aandacht zijn voor de instructies aangezien teveel of misbruik kan leiden tot fysieke schade.

Penisvergroting door gewichten

Gewicht aan de penis hangen komt al voor sinds duizenden jaren. Je rekt de penis enorm uit door er gewichten aan te hangen. Dit lijkt eenvoudig, prettig wellicht niet, maar wetenschappelijk is bewezen dat dit niet de meest bevorderlijke methode is. Sterker nog, het kan zelfs erg gevaarlijk zijn.

Penisvergroting door Chirurgie

Door middel van plastische chirurgie kunt u ook uw penis vergroten. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden. Echter het maximaal haalbare is ongeveer 2 centimeter, terwijl er alternatieve mogelijkheden zijn die meer realiseren. En dan nog de financiële kant van het verhaal, het feit dat u onder narcose gaat, de extender die u een aantal maanden moet dragen ter herstel en wellicht littekenweefsel vergroeiing. Zomaar even wat weetjes op een rij.

Penisvergroting door middel van Hypnose

Er zijn veel dingen die je onder hypnose zou kunnen doen. Bijvoorbeeld stoppen met roken, mentale rust krijgen, angst weghalen enzovoorts. Maar uw penis door middel van hypnose vergroten is echt een doodzonde van uw geld.

Doe dan de oefeningen en u zult echt al binnen een paar weken wat verschillen zien/voelen.
Penisvergroting Crèmes, Gels

Penis crèmes en gels zijn er tegenwoordig in ruime mate aanwezig. Veel soorten zullen echter niet of nauwelijks iets doen.

Toch zijn er een paar crèmes of serums die wel degelijk helpen bij het krijgen van een harde krachtige erectie omdat ze de bloedtoevoer mede stimuleren. Het langdurig gebruiken van een crème kan in incidentele situaties tot een wat grotere penis leiden aangezien uw penis al lange tijd dikker is door de betere doorbloeding.

Onze crèmes of serums zijn voornamelijk op basis van Butea Supurba en dan in de meest zuivere vorm. Hiervan zijn inmiddels wereldwijd voldoend bewijzen dat ze daadwerkelijk iets doen.

Welke methoden moet ik kiezen?

Dit is van zoveel factoren afhankelijk. Het is maar wat u werkelijk als eindresultaat voor ogen heeft. Wilt u uw penis vergroten of wilt u een betere erectie krijgen.

Als het de erectie betreft, dan zou u prima uit de voeten kunnen met een aantal crèmes of serums als u geen pillen wil slikken. Als u daadwerkelijk ook een grotere penis wilt hebben, dan bent u altijd verplicht combinaties te zoeken. Dus een crème met pillen in kuur vorm. Of capsules in combinatie met een extender. Zo’n extender is niet goedkoop in aanschaf, maar uw penis wordt wel permanent groter.