Penis vergrotende technieken

artikel penis vergrotende technieken header

Penis vergrotende technieken

Een paar penis vergrotende technieken

  • Een goede harde erectie en voller aanzicht van de penis
  • Een constante goede doorbloeding van de penis
  • Een beter uithoudingsvermogen
  • Een makkelijker herstel en hoger libido

Er zijn vele manieren om je penis te vergroten. Hieronder worden een paar technieken beschreven die gratis zijn en een goede ondersteuning bieden voor een hardere en veelal groter wordende penis.

Penis vergroting oefeningen. 

Een van de basis principes van penisvergroting is om de bloedcirculatie te bevorderen in de bloedvaten van de penis. Wanneer je opgewonden bent en er bloed door deze bloedvaten stroomt zal dit resulteren in een erectie. De theorie van penisvergrotingsoefeningen is om de bloedvaatjes op te rekken zodat deze een groter volume aan bloed kunnen bevatten dan ze normaal zouden kunnen bevatten. Door deze oefeningen juist aan te pakken vergroot de penis zowel in harde als slappe toestand.

Melk Oefening

Deze basistechniek is vrij simpel uit te voeren. Hiervoor moet je een melkbeweging uitvoeren over de lengte van de bloedvaten in de penis. Om dit te doen moet je de duim en wijsvinger gebruiken om een soort van ringetje te maken en dit om de basis van de penis te doen. Oefen bij deze oefening een gemiddelde druk uit. Hierdoor kan het bloed niet goed ontsnappen uit de penis. Zorg ervoor dat je de druk van het bloed op de penis blijft houden en beweegt langzaam je duim en wijsvinger naar boven.

Hierdoor zal het bloed naar boven worden gedrukt. Wanneer het je duim en wijsvinger het einde van de penis naderen laat je de vingers los en begin je weer op nieuw. Hierna kun je de oefening herhalen. Zorg ervoor dat elke beweging ongeveer 2 tot 3 seconden duurt. Het is ook handig om glijmiddel te gebruiken tijdens deze oefening, hierdoor glijden je duim en wijsvinger gemakkelijker over de penis.

Stretchen
Oefeningen om de penis te vergroten worden meestal uitgevoerd wanneer de penis in slappe toestand is. De basis techniek is om je penis rond de eikel vast te pakken en voorzichtig een beweging naar boven te maken. Het idee van deze stretchbeweging is om de penis geen pijngevoel te geven maar om te stretchen tot de maximaal comfortabele limiet. Een voorbeeld van deze oefening is om de stretch bijvoorbeeld 15 seconden aan te houden en daarna even te ontspannen. Het is de bedoeling om deze oefening ongeveer 15 keer te herhalen.

Gewicht hangen

Het gebruik van gewichten en stretchers om de penis te vergroten is gebaseerd op het principe van zwaartekracht en het effect dat zwaartekracht heeft op veranderingen in het lichaam. Door het gebruiken van deze techniek zullen de cellen in de penis worden opgedeeld en vermenigvuldigd wat resulteert in een toename in volume van de penis.

Uitstellingstechniek
Ook een manier om een grotere erectie te krijgen is om de zaadlozing uit te stellen. Om deze methode te gebruiken moet je in staat zijn om je ejaculatie (klaarkomen) uit te stellen. Dit betekent dat als je de uitstellingstechniek wilt gaan gebruiken, je eerst in staat moet zijn om je ejaculatie 3 tot 5 keer uit te stellen tijdens seksuele activiteiten.

Als het voor jou onmogelijk is om vroegtijdige zaadlozing te voorkomen zijn er hulpmiddelen in de vorm gels verkrijgbaar die de penis minder gevoelig maken. Het beheersen van deze uitstel techniek geeft over het algemeen veel zelfvertrouwen tijdens de intimiteit.

Wanneer de penis in erectie is moet je alle plaatsjes van je penis masseren, van je scrotum tot je eikel. Hierdoor zal de doorbloeding van je penis maximaal worden. Door het uitstellen van de ejaculatie wordt de aanmaak van testosteron gestimuleerd. Je moet altijd je ejaculatie 3 tot 5 keer uitstellen. Hierna mag je het loslaten.

Als je deze techniek vaak toepast zal de groei van het sponsachtige weefsel in de penis worden gestimuleerd. Wanneer je de uitsteltechniek vaak genoeg gebruikt kun je opmerkelijke resultaten gaan zien. 2 tot 5 centimeter winst zijn normale resultaten.

Tips voor een gezondere penis  

  • Neem meer nachtrust. Een uurtje per dag meer slapen geeft al een enorme boost aan je energieniveau, voor werk, ontspanning en seksualiteit. Dit beïnvloedt tevens je mogelijkheid om beter in bed te worden.
  • Eet gezond. Een dieet dat rijk is aan vitaminen en vezels en weinig vet bevat zal wonderen doen voor je seksleven. Je penis zal hierdoor ook beter gaan werken.
  • Ga sporten. Sporten stimuleert de doorbloeding, wat resulteert in een beter hart, waardoor er ook meer bloed naar de penis kan worden gepompt. Het is niet meer nodig om je te schamen voor je kleine penis, want er zijn tegenwoordig producten op de markt die daadwerkelijk de maat van je penis kunnen beïnvloeden. Er zijn zelfs mensen geweest die met deze producten hun penis aanzienlijk hebben verlengd. Bijeffecten zijn ook een hardere en langere erectie en een verhoging van de spermaproductie, wat leid tot een krachtige ejaculatie! Het nemen van een kuur, zoals bijvoorbeeld Libido 7 in combinatie met penisvergrotingstechnieken zal je penis binnen 2 maanden zodanig worden vergroot dat de resultaten echt meetbaar zijn.

Een combinatie van een penisvergrotingsapparaat met Libido7 is de perfecte combinatie. Deze zijn helaas wel redelijk prijzig, maar er komen steeds meer verhalen dat dit echt een goed resultaat geeft.