Enkele tips om uw borsten te vergroten

artikel-tips-borsten-vergroten header

Enkele tips om uw borsten te vergroten

Zo, u wilt grotere, vollere en stevige borsten? Welkom bij de club! Het maakt niet uit waar u vandaan komt, welke overtuigingen u heeft en hoe u in het leven staat, iedere vrouw vindt mooie en veelal grote borsten belangrijk. En zeg nu eerlijk, wie vind mooie borsten nu niet belangrijk. Nog los van sociale vooroordelen hierover, het hebben van mooie borsten geeft gewoonweg een goed gevoel.

Als u al langere tijd de wens heeft om grotere, mooie, stevige of niet meer hangende borsten te hebben, dan heeft u wellicht ook al voldoende onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. Misschien zelfs plastische chirurgie overwogen maar schrikt u terug van de risico’s en uiteraard de kosten.

Misschien heeft u zich zelf al eens wat keren laten informeren over borstvergroting, of misschien zelfs wat producten geprobeerd. Links om rechts om, u bent waarschijnlijk op het punt beland dat u besloten heeft er iets aan te gaan doen. Het is over met mijn lege slappe borsten!

Nou welkom in de wereld van natuurlijke borstvergroting. Het is net of u in de achtbaan stapt. Overal wordt u overvallen met advertenties, de een nog gekker dan de andere met vaak aalgladde verkopers of verkoopsites die u de meest fantastische producten aansmeren. Maar schrik niet, tussen al deze ellende zitten echt een paar goede producten en dito leveranciers. Natuurlijke borstvergroting of verbetering is dus echt mogelijk.

Uiteraard heeft natuurlijke borstvergroting ook haar grenzen, u moet realistisch blijven, dit is erg belangrijk om niet te vergeten. Uw borsten zullen niet na 1 nachtje slapen 3 cup maten gegroeid zijn, er blijft altijd wel wat aan strepen of rimpels over en ze zullen niet op die van Pamela Anderson gaan lijken (goed nieuws waarschijnlijk).

Maar met een beetje discipline en doorzetting, zult u borsten krijgen die heel natuurlijk ogen, maar wel voller zijn, strakker en dat wat u zoekt. Zelfs een paar cup maten groei. Het leuke hiervan is, dat u naast mooiere borsten door uw ontdekkingsreis ook uw lichaam beter bent gaan leren kennen.

Met borstverbetering als doel, is het belangrijk om alle opties goed te verkennen. De producten hebben zo ieder haar eigen specifieke kenmerken om een borst “probleem” aan te pakken. Het is dus zaak dat u goed kijkt welk product voor u geschikt is. Als voorbeeld kunt u dit zien op onze site bij de product omschrijvingen.

Kijk daar eens rustig rond om een gevoel te krijgen hoe het in elkaar steekt. Wij zijn al sinds 2005 actief op het gebied van natuurlijke borstvergroting en weten dus wat onze producten voor u kunnen betekenen. Voor vragen schroom niet wij helpen u graag verder.

Maar nu eerst even een paar tips voor uw ontdekkingsreis. 

Tip 1 – Combineer

Natuurlijke borstvergroting is niet alleen een pilletje slikken, het vergroten van uw borsten is heel goed mogelijk, maar u zult er wellicht iets meer voor moeten.

In combinatie met uw supplement is het verstandig uw borsten regelmatig te masseren. Hier kunt u een nuttige oefening van maken door met het masseren een borstcrème of serum te gebruiken.

Daarnaast kunnen oefeningen helpen. Deze maken niet uw borsten groter, maar trainen wel de onderliggende borstspier, zodat die groter en steviger wordt.

Tip 2 – Ken uw opties 

Er zijn zoveel supplementen verkrijgbaar maar kijk eerst grondig rond. Het is heel belangrijk wat uw doel is en welke middelen dit invulling kunnen geven. En maak dan een keuze wat bij u persoonlijk past. Bent u bijvoorbeeld geen makkelijke pillen slikker, kijk dan bij de betere serums. Deze zaak vaak krachtiger waardoor er een zelfde werking komt als een pil slikken al dan niet in combinatie met een crème.

Tір 3 – Wees aardig voor uw lichaam, zij zal het voor u zijn

Het klinkt misschien vreemd maar wat goed is voor het lichaam, is vaak ook goed voor uw borsten. Aangezien goed voelen een prima motivator is, probeer gewoonten te ontwikkelen die goed zijn voor uw lichaam en borsten.

De massage oefening en wellicht nog een paar andere oefeningen zullen uw groeihormonen positief beïnvloeden, zeker als dit in combinatie is met goede voeding, aangezien uw borsten gezonde voeding nodig hebben om te kunnen groeien.

Tір 4 – Geniet ervan

U zult waarschijnlijk, zoals wij allemaal, erg ongeduldig zijn om resultaat te zien. Maar probeer te genieten van het proces, de massages en de veranderingen die u toch gaan opvallen.