Verzending & Terugzendingen

Standaard Normale Luchtpost voor de St.Herb producten

De meest aantrekkelijk vorm van verzenden is via luchtpost. Wij verzenden iedere dag en uw bestelling zal, nadat deze door de douane is, aangetekend bij u worden afgeleverd binnen 7-15 werkdagen (vaak zelfs veel sneller:-))). Het bij u thuis afleveren gebeurt via de lokale postbezorger, in geval van Nederland is dit PostNL.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan hoort de postbezorger een briefje achter te laten waarin hij of zij aangeeft op welk dichtstbijzijnde postkantoor uw pakket is afgeleverd. U heeft dan nog drie weken de tijd om dit pakket daar op te halen.

Bij bestellingen vanaf euro 100 berekenen wij GEEN verzendkosten. Bij bestellingen onder de euro 100 zijn wij helaas genoodzaakt om euro 6,95 aan verzendkosten in rekening te brengen. Dit door toename kosten import/export, leveranciers- en bankkosten.

Verzending overig assortiment

Zoals gezegd, de st.Herb producten hebben een langere levertijd, dit omdat deze speciaal voor u op maat besteld worden en vanuit het buitenland moeten komen. Voor alle andere producten uit ons assortiment geldt dat deze veelal nog dezelfde dag behandeld worden, waardoor u uw  bestelling de volgende dag of hooguit twee dagen later in huis heeft. Al onze producten worden discreet verpakt, zodat niemand weet wat u besteld heeft of van wie afkomstig.

Geld terug/Retourneer beleid

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan hanteren wij onderstaand geld terug/retour beleid:

Op alle ongeopende verpakkingen ontvangt u de volledige aanschafwaarde retour minus een kleine vergoeding voor het internationaal aangetekend versturen. Deze minimale reductie is 20% over de aanschafwaarde van het product.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien u van de geld terug garantie gebruik wilt maken, binnen 8 werkdagen na ontvangst van uw bestelling, uw verzoek aan ons kenbaar te maken via ons Contact Formulier. Vul in het formulier uw ordernummer en besteldatum alsmede klant ID in. Deze aankondiging is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor onze geld terug garantie. Zonder deze hierboven beschreven aankondiging vervalt het recht op de geld terug garantie.

Inzake credit card houden wij ons aan het beleid van de credit kaart bedrijven omtrent het beveiligde kaarthouders gegevens programma (CISP), en zal creditering (uiterst) binnen 90 dagen na aankoop uitgevoerd worden.

Indien u meerdere producten tegelijk besteld heeft en slechts 1 product wilt retourneren, is bovenstaande ook van toepassing.

Bestelling Niet Afgehaald – retour afzender

Uw bestelling wordt aangetekend bij u afgeleverd. Mocht blijken dat u niet thuis bent, dan zal TNT Post uw pakket bij het postkantoor afgeven. U heeft vervolgens een bepaalde periode om het pakket alsnog op het postkantoor af te halen. Indien blijkt dat uw bestelling is geretourneerd naar aanleiding van het niet afhalen op het postkantoor, ontvangt u de aanschafwaarde minus 50% retour in verband met gemaakte transport- en productiekosten.

Bestelling afzeggen

Dit betreft meervoudige bestellingen van dezelfde bestelling die reeds betaald is met uw credit kaart. Hiervoor zullen wij 5% van de product prijs in rekening moeten brengen in verband met credit card kosten.

Annuleren via iDeal

Indien u binnen 8 werkdagen na bestelling en betaling via iDeal toch besluit uw bestelling te annuleren dan is dit uiteraard geen enkel probleem. In verband met de bankkosten die aan ons doorberekend worden, zullen wij bij retour betaling deze bankkosten in mindering brengen op uw totaalbedrag. Op dit moment is dit euro 1,00. Mocht blijken dat uw bestelling reeds verzonden is dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor internationaal transport in rekening te brengen volgens het eerste artikel bij geld terug/retour beleid. Dit komt puur door het feit dat iedere bestelling specifiek voor onze klanten gemaakt worden.