Vraagstukken omtrent de Penis

artikel-vraagstukken-penis header

Vraagstukken omtrent de Penis

Het functioneren, de grootte en mate van erectie zijn vraagstukken waar veel mannen dagelijks mee bezig zijn. In dit artikel zetten wij een paar opties neer van mogelijkheden op het gebied van natuurlijke penisvergroting.

Een goede erectie en ook de grootte van de penis heeft veelal te maken met de bloedtoevoer en in hoeverre de penis kamers in staat zijn dit bloed vast te houden.

Penisvergroting – wat is beste voor u?
De resultaten die u kunt boeken zijn sterk individueel. Diverse omstandigheden of randvoorwaarden bepalen de mate van succes. Uw fysieke kenmerken bepalen of u snel of minder snel resultaat heeft. Daarnaast speelt financieel een rol. Heeft u niet voldoende geld, dan bent u aangewezen op penis oefeningen en technieken om uw penis te vergroten, of trainen.

Overigens nog los van pillen, extenders, plastische chirurgie, is het altijd verstandig om penis oefeningen te doen. Zodra u wel hulpmiddelen gebruikt, blijven de oefeningen van essentieel belang.

Zoals met alles in het leven, vele opties zijn voor handen. Toch zou het verstandig zijn, als u werkelijk twijfels heeft over uw penis, de oefening tot een dagelijks ritueel te maken. Het is niet anders dan trainen in een sportschool en dat doen we vaak wel.

Ook met het trainen van uw penis hebben we een warming up periode, het daadwerkelijk trainen en een afkoelperiode. Meerdere technieken zijn bekend, die zullen wij in een later stadium nog eens belichten. Het is wel zo dat het een tijdsinvestering van u vraagt. Uiteraard is er niet direct de volgende dag resultaat. Eigenlijk net zoals met uw spieren, dit vraagt ook tijd.

Deze oefeningen zijn trouwens altijd goed. Ook al heeft u niets te klagen over de grootte van uw penis, het zal u helpen om goede erecties te hebben.

Penis vergroten Optie 1: Penis Extenders
Er zijn een aantal apparaten die u kunt gebruiken voor de mannelijke penis. Een daarvan is de vacuümpomp. Een vacuümpomp werkt door een vacuüm rond de penis op te bouwen waardoor de haarvaten zich vullen met bloed. Een penispomp geeft snel resultaat, de penis zwelt goed op en vergroot behoorlijk. Het nadeel is dat het geen resultaat is voor de lange termijn, slechts tijdelijk houdt deze zwelling aan. Tevens moet er bijzonder goed op de instructies worden gelet, aangezien een penispomp bij ongepast of overmatig gebruik, fysieke schade kan maken.

Je kunt ook kiezen voor een penis extender. Penis extenders werken door de penis uit te rekken door middel van een tractie apparaat. Dit wordt gedurende een bepaalde tijd gedragen, ’s nachts of overdag onder de kleding. Steeds meer geluiden komen er dat deze extenders werkelijk een penisvergroting geven voor de lange termijn.

Het is wel belangrijk een goede uit te kiezen, van medische kwaliteit met duidelijke instructies die u goed volgt.

Penis vergroten Optie 2: Plastische Chirurgie
Door middel van plastische chirurgie is het mogelijk uw penis te vergroten. Er wordt een incisie gemaakt aan de basis om deze los te maken van het schaambeen. Het resultaat is dat u tot 2,5 cm verlenging kunt krijgen.

Er zijn echter een aantal bijwerkingen. Aangezien de penis in feite los is van de basis of anker, bij dit type incisie, kan het lijken dat hij instabiel, wankel of niet onder controle is. Sterker nog, gedurende het genezingsproces moet u een penis extender dragen, of een ander trekgewicht voor ongeveer 2- 3 maanden, en dat 6 uur per dag. Dit om de genezing te ondersteunen zodat littekenweefsel niet zodanig vastgroeit dat u terug bent op uw oorspronkelijk formaat.

Een ander penis chirurgie mogelijkheid is om het lichaamsvet uit bijvoorbeeld de binnenzijde van de dijen, maag of taille streek te injecteren onder de huid van de penis. Wat veel mensen echter niet beseffen is dat lichaamsvet de neiging heeft om zich terug in het lichaam te laten absorberen waardoor het uit de penis verdwijnt. Dit effect kan leiden tot een onregelmatige en lelijke penis.

Kortom, er zijn plastische chirurgie opties maar naast bovengenoemde spelen er nog aantal facetten. U moet onder narcose met alle risico van dien, verhalen gaan rond dat het pijnlijk is en wellicht nog belangrijker , het is niet goedkoop.

Daarnaast blijft het gegeven dat u van deze investering, die op kan lopen tot vele duizenden euro’s, het risico blijft houden dat het ook tijdelijk is en dat de bijwerkingen of uiteindelijke resultaten zeer teleurstellend zijn.
Penis vergroten Optie 3: Natuurlijke penisvergroting door middel van kruiden e.d.
De penis vergroten op natuurlijke wijze heeft meerdere voordelen. Allereerst het blijft een betaalbare optie. Ten tweede het is altijd pijnloos en u hoeft niet onder narcose.

Er zijn allerlei alternatieven zoals pillen, crèmes, serum en pats. Sommige zijn voor direct gebruik net voor de intimiteit, denk hierbij aan Viagra-achtige. En andere zijn kuur vormen, dit geeft resultaat op de middellange tot lange termijn. Onze voorkeur gaat uit naar die laatste.

Grofweg hebben al deze middelen de eigenschap dat zij het bloed stimuleren en de kamers van de penis vergroten. Daarnaast verhogen ze vaak het testosteron niveau.

Wat erg belangrijk is dat u goed op de juiste kwaliteit let. Er zijn zeer veel pillen e.d. in omloop, maar alleen die middelen die zijn samengesteld met producten van de hoogste kwaliteit zullen u helpen uw doel te bereiken. pillen werken op een aantal manieren, maar het meeste werk door het verhogen van de bloedstroom door de penis en upping het lichaam ontstaan ​​van androgene (testosteron). Om effectief te kunnen werken, moet de pillen van de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten mogelijk met een voorbereiding die medisch is onderzocht om de veiligheid van gebruikers te waarborgen bevatten.

Om die reden zult u ook zien dat wij alleen producten in ons assortiment hebben die een jarenlange record hebben op het gebied van penisvergroting en erectie problemen.